Re­gis­tra­ci­ja fir­me u RS tra­je od tri do pet da­na

Bez autora
May 04 2010

Mi­nis­tar prav­de RS Džerard Sel­man re­kao je ju­če u Banjoj Lu­ci da ni­je ta­čna posljednja sa­op­šte­na kon­sta­ta­ci­ja ek­spe­ra­ta Sa­vje­ta Evro­pe, u ko­joj se is­ti­če da pro­ces re­gis­tra­ci­je pre­du­ze­ća u Srpskoj tra­je 14 da­na, te da je za ovaj pro­ces po­tre­bno tri do pet da­na. Ova kon­sta­ta­ci­ja evrop­skih ek­spe­ra­ta ne pri­ka­zu­je re­al­no stanje u ovoj oblas­ti, jer je na ovim pros­to­ri­ma po­tre­bno manje vre­me­na da se za­vrši sve što je ne­op­ho­dno za re­gis­tra­ci­ju pre­du­ze­ća. Ova­kav iz­vje­štaj ap­so­lu­tno ne od­go­va­ra stvar­nom stanju, jer po­me­nu­ti pro­ces, odno­sno re­gis­tra­ci­ja pre­du­ze­ća tra­je tri do pet da­na.

Re­gis­tra­ci­ja fir­me u RS tra­je od tri do pet da­naMi­nis­tar prav­de RS Džerard Sel­man re­kao je ju­če u Banjoj Lu­ci da ni­je ta­čna posljednja sa­op­šte­na kon­sta­ta­ci­ja ek­spe­ra­ta Sa­vje­ta Evro­pe, u ko­joj se is­ti­če da pro­ces re­gis­tra­ci­je pre­du­ze­ća u Srpskoj tra­je 14 da­na, te da je za ovaj pro­ces po­tre­bno tri do pet da­na.

- Ova kon­sta­ta­ci­ja evrop­skih ek­spe­ra­ta ne pri­ka­zu­je re­al­no stanje u ovoj oblas­ti, jer je na ovim pros­to­ri­ma po­tre­bno manje vre­me­na da se za­vrši sve što je ne­op­ho­dno za re­gis­tra­ci­ju pre­du­ze­ća. Ova­kav iz­vje­štaj ap­so­lu­tno ne od­go­va­ra stvar­nom stanju, jer po­me­nu­ti pro­ces, odno­sno re­gis­tra­ci­ja pre­du­ze­ća tra­je tri do pet da­na -  ka­zao je Sel­man.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik