Seminar o porodičnom biznisu

Bez autora
Jul 24 2012

Gradska razvojna agencija će u saradnji sa Njemačkim društvom za međunarodnu saradnju i Centrom za korporativno upravljanje RS sutra organizovati seminar na temu porodični biznis. Seminar će biti održan u prostorijama Gradske razvojne agencije na Starčevici od deset do 14 časova, a cilj seminara je obuka privrednika o upravljanju i nasljeđivanju porodičnog posla. Učesnici će imati priliku da se kroz interaktivnu obuku i razne diskusije upoznaju sa temom iz oblasti porodičnog biznisa. Nadležni u Gradskoj razvojnoj agenciji seminar preporučuju svim privrednim društvima iz sektora malih i srednjih preduzeća u čiji rad i upravljanje su uključena najmanje dva člana porodice.

Seminar o porodičnom biznisuGradska razvojna agencija će u saradnji sa Njemačkim društvom za međunarodnu saradnju i Centrom za korporativno upravljanje RS sutra organizovati seminar na temu porodični biznis.

- Seminar će biti održan u prostorijama Gradske razvojne agencije na Starčevici od deset do 14 časova, a cilj seminara je obuka privrednika o upravljanju i nasljeđivanju porodičnog posla. Učesnici će imati priliku da se kroz interaktivnu obuku i razne diskusije upoznaju sa temom iz oblasti porodičnog biznisa. Nadležni u Gradskoj razvojnoj agenciji seminar preporučuju svim privrednim društvima iz sektora malih i srednjih preduzeća u čiji rad i upravljanje su uključena najmanje dva člana porodice - saopšteno je iz gradske uprave.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik