U Virovitici počinje gradnja poduzetničkog inkubatora

Bez autora
Oct 17 2012

Dani EU fondova edukativni su događaj za sve sudionike i korisnike, a ove su godine održani 15. i 16. listopada u hotelu Sheraton. Ovaj je događaj uz razne informacije i nova saznanja ponudio i mogućnosti korištenja sredstava koja nudi Europska unija. Primjer dobre poslovne suradnje i nadogradnje poslovnih struktura projekt je Virovitičko-podravske županije, nazvan E-ncubator, koji je predstavio njegov voditelj Igor Andrović. Ovaj projekt kojemu je nositelj Virovitičko-podravska županija uključuje gradnju poduzetničkog inkubatora u Virovitičko-podravskoj županiji, a pridruženi su partneri u ovom projektu Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije te Poduzetnički inkubator Osijek-BIOS. Projekt je vrijedan 960.215,89 eura, a nepovratna sredstva Europske unije čine 719.777,83 eura. Ostatak troškova pokrivaju Virovitičko-podravska županija sa 221.137,22 eura te VIDRA sa 19.300,34 eura.

U Virovitici počinje gradnja poduzetničkog inkubatoraDani EU fondova edukativni su događaj za sve sudionike i korisnike, a ove su godine održani 15. i 16. listopada u hotelu Sheraton. Ovaj je događaj uz razne informacije i nova saznanja ponudio i mogućnosti korištenja sredstava koja nudi Europska unija.

Primjer dobre poslovne suradnje i nadogradnje poslovnih struktura projekt je Virovitičko-podravske županije, nazvan E-ncubator, koji je predstavio njegov voditelj Igor Andrović.

Ovaj projekt kojemu je nositelj Virovitičko-podravska županija uključuje gradnju poduzetničkog inkubatora u Virovitičko-podravskoj županiji, a pridruženi su partneri u ovom projektu Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije te Poduzetnički inkubator Osijek-BIOS. Projekt je vrijedan 960.215,89 eura, a nepovratna sredstva Europske unije čine 719.777,83 eura. Ostatak troškova pokrivaju Virovitičko-podravska županija sa 221.137,22 eura te VIDRA sa 19.300,34 eura.

Uz ostale projekte koji su predstavljeni na Danima EU fondova važno je napomenuti i pohvalan primjer turističke infrastrukture koji je nastao u Osječko-baranjskoj županiji, pod nazivom Wine tour.

Gradnja poduzetničkog inkubatora počinje sljedećeg tjedna u Virovitici u Poduzetničkoj zoni II. Ovo je još jedna u nizu dobrih poslovnih odluka Virovitičko-podravske županije koja će građanima otvoriti neke nove vidike, dati im priliku usavršiti svoje poduzetničke namjere te izgraditi i iskoristiti ono što Europska unija zahtijeva i nudi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik