Uručene nagrade Planeta biznis

Predsednik kompanije ITM Group Toplica Spasojević i predsednica Izvršnog odbora Banke Inteza u Srbiji Draginja Đurić dobitnici su ovogodišnje nagrade "Planeta biznis". Nagrade su uručene danas u Beogradu, na obeležavanju šest godina časopisa "Ekonometar" i magazina "Biznis", koje izdaje Nira preš. Nagradu, koju dodeljuju magazin "Biznis" i časopis "Ekonometar", dobila je i predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije Sanja Popović Pantić. Priznanje se dodeljuje u tri kategorije: za uspešno upravljanje kompanijom, podršku preduzetništvu i banci koja daje najviše novca za programe korporativne društvene odgovornosti. Do sada je ostvaren zavidan rejting na medijskoj sceni Srbije u kategoriji ekonomsko-poslovne štampe, a časopisi predstavljaju savremene vodiče kroz svet biznisa i ekonomije.

Uručene nagrade Planeta biznisPredsednik kompanije ITM Group Toplica Spasojević i predsednica Izvršnog odbora Banke Inteza u Srbiji Draginja Đurić dobitnici su ovogodišnje nagrade "Planeta biznis".

Nagrade su uručene danas u Beogradu, na obeležavanju šest godina časopisa "Ekonometar" i magazina "Biznis", koje izdaje Nira preš.

Nagradu, koju dodeljuju magazin "Biznis" i časopis "Ekonometar", dobila je i predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije Sanja Popović Pantić.

Priznanje se dodeljuje u tri kategorije: za uspešno upravljanje kompanijom, podršku preduzetništvu i banci koja daje najviše novca za programe korporativne društvene odgovornosti.

Prema rečima Radojke Nikolić, glavnog urednika i osnivača tih časopisa, do sada je ostvaren zavidan rejting na medijskoj sceni Srbije u kategoriji ekonomsko-poslovne štampe, a časopisi predstavljaju savremene vodiče kroz svet biznisa i ekonomije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik