Domino’s Pizza otvara vrata svoje prve poslovnice u Hrvatskoj

Bez autora
Jul 22 2020

Svjetski poznata pizza kompanija Domino’s Pizza uskoro otvara vrata svoje prve poslovnice u Hrvatskoj.

Lokacija prve pizzerije je u Ulici Kneza Mislava preko puta hotela Sheraton u Zagrebu, a za dolazak globalnog lidera u dostavi pizza, koji ima više od 16.300 poslovnica u više od 85 zemalja, zaslužna je tvrtka All about pizza.

Prikazati jedinstvenost

Direktor tvrtke Mihael Sviben i njegov poslovni partner Nils David Gornall na razvoju ovog poslovnog pothvata rade već više od dvije godine. Tradicija ove američke kompanije seže od 1960. godine, a prva zagrebačka poslovnica počinje s radom od ponedjeljka 27. srpnja.

U uređenju prostora od 300 četvornih metara sudjelovali su lokalni umjetnici, a Sviben ističe kako su htjeli biti drugačiji te istovremeno autohtoni i prikazati jedinstvenost Zagreba.

“Kao i svaki mladi poduzetnik, imam velike planove, no za početak ćemo se fokusirati na Zagreb. Domino’s je poznat po nevjerojatno brzoj dostavi, i da bismo to postigli, radimo s malim zonama isporuke.

Iz naše prve poslovnice dostavljat ćemo samo u dijelove Zagreba, tako da će fokus našeg prvog širenja biti Zagreb u cijelosti, ali planovi nakon toga su nam daleko veći”, objašnjava Sviben.

Kako kaže, problema oko pronalaska zaposlenika nisu imali, međutim, pandemija koronavirusa im je nažalost promijenila planove. Kad su u veljači prvi put predstavili Domino’s pizzu u Hrvatskoj, plan im je bio otvoriti lokal u svibnju, o čemu je Poslovni dnevnik prvi pisao.

“I više smo nego sretni što imamo ovu priliku otvoriti svoja vrata u ovim nepredvidivim vremenima. Mi smo tim kojem je ključno ponuditi uslugu koja je na razini uz već spomenutu brzu dostavu, a nastojimo kupcima ponuditi najbolje od oba svijeta, i originalnu američku recepturu na kojoj se temelji Domino’s, baš kao i lokalne kombinacije okusa i sastojaka”, kaže Sviben.

Inače, jedna od najpopularnijih, gotovo klasičnih vrsta pizze Domino’s jest Pepperoni. Pri odabiru sastojaka za pizze su im, ističe Sviben, ključni kvaliteta i sigurnost tih proizvoda.

Provjereni sastojci

“Svi naši sastojci su provjereni i odobreni od strane Domino’s Internationala. Kad god je to moguće, nabavljamo lokalno, ali surađujemo i s drugim europskim dobavljačima”, poručuje Sviben. “Vjerujemo da svojim dugogodišnjim iskustvom u dostavi pizza i našim hibridnim menijem donosimo nešto novo na već uzbudljivu scenu pizza u Hrvatskoj”, ističe poduzetnik.

Njegov kolega u ovom projektu Nils David Gornall objasnit će i što im je još plus. “Naša glavna prednost je što je sve osmišljeno kao pizza theatre i sve nastaje ispred vas. Ljudi posebno vole gledati kako se tijesto razvlači”, govori nam u prostoru u Mislavovoj.

Sviben napominje i kako u Domino’su inače pažljivo biraju lokacije poslovnica, a ključ uspjeha lanca u svijetu je, osim kvalitete, i brzina dostave koja će biti maksimalno trideset minuta. Dostava je eco-friendly, provodi se električnim biciklima, deset primjeraka za tu su namjenu u Zagrebu nabavili u Nizozemskoj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik