Grifolate: Italijanski stručnjaci uskoro u Podgorici

Bez autora
Jul 11 2010

Stručne ekipe italijanske kompanije Grifolate trebalo bi da uskoro posjete Podgoricu, kako bi procijenile kvalitet opreme podgoričke Mljekare. Posjetu italijanskih stručnjaka, čiji je zadatak da posebno ispitaju kvalitet opreme Mljekare koja do sada nije korišćenja u proizvodnji, dogovorio je sa čelnicima Grifolate gradonačelnik Podgorice, Miomir Mugoša. Mugoša predvodi delegaciju Glavnog grada, koja boravi u posjeti italijanskoj provinciji Peruggia. Uprava italijanske kompanije zainteresovana je da u saradnji sa crnogorskim Ministarstvom poljoprivrede, Glavnim gradom i proizvođačima mlijeka, realizuje projekat nove mljekare, koja bi bila izgrađena na novoj lokaciji u Podgorici. Iz Glavnog grada je saopšteno da su spremnost da podrže taj projekat pokazali i predstavnici više italijanskih ministarstava, kao i asocijacija SIMES, koja finansira projekte koje realizuju kompanije iz Italije u inostranstvu.

Grifolate: Italijanski stručnjaci uskoro u PodgoriciStručne ekipe italijanske kompanije Grifolate trebalo bi da uskoro posjete Podgoricu, kako bi procijenile kvalitet opreme podgoričke Mljekare.

Posjetu italijanskih stručnjaka, čiji je zadatak da posebno ispitaju kvalitet opreme Mljekare koja do sada nije korišćenja u proizvodnji, dogovorio je sa čelnicima Grifolate gradonačelnik Podgorice, Miomir Mugoša. Mugoša predvodi delegaciju Glavnog grada, koja boravi u posjeti italijanskoj provinciji Peruggia.

Uprava italijanske kompanije zainteresovana je da u saradnji sa crnogorskim Ministarstvom poljoprivrede, Glavnim gradom i proizvođačima mlijeka, realizuje projekat nove mljekare, koja bi bila izgrađena na novoj lokaciji u Podgorici.

Iz Glavnog grada je saopšteno da su spremnost da podrže taj projekat pokazali i predstavnici više italijanskih ministarstava, kao i asocijacija SIMES, koja finansira projekte koje realizuju kompanije iz Italije u inostranstvu.

Predstavnici Grifolatea su najavili da će neke od konkretnih koraka u realizaciji projekta izgradnje nove mljekare u Podgorici preduzeti prije godišnjih odmora, a ostatak nakon.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik