Mljekaru Zora kupile Lazine

Bez autora
Oct 04 2012

Mljekaru Zora iz Berana kupila je Šimšić Mont milk mljekara Lazine iz Danilovgrada. Kupoprodajni ugovor biće potpisan u Beranama u ponedjeljak a u ovoj mljekari će se proizvoditi razne vrste sireva – kriška, feta, topljeni, mladi kajmak i kisjelomlječni proizvodi koji su se uvozili. Mljekara Lazine je za 99,56% vladinih akcija u Zori na tenderu ponudilla 250.000 eura i još toliko za investicije. Na današnjoj sjednici Vlade je usvojila ugovor o kupoprodaji. Vlada je akcije prodala po 43 centa. Vlada je donijela odluku o saniranju kompletnih obaveza beranske mljekare – isplata zaostalih plata, povezivanje sataža, otpremnina, dugovanja prema dobavljačima, kreditorima, povjeriocima.

Mljekaru Zora kupile LazineMljekaru Zora iz Berana kupila je Šimšić Mont milk mljekara Lazine iz Danilovgrada.

Kupoprodajni ugovor biće potpisan u Beranama u ponedjeljak a u ovoj mljekari će se proizvoditi razne vrste sireva – kriška, feta, topljeni, mladi kajmak i kisjelomlječni proizvodi koji su se uvozili.

Mljekara Lazine je za 99,56% vladinih akcija u Zori na tenderu ponudilla 250.000 eura i još toliko za investicije – kazao je sekretar Ministarstva poljoprivrede Branimir Vujačić nakon sjednice Vlade koja je usvojila ugovor o kupoprodaji.

Vlada je akcije prodala po 43 centa.

Vujačić je saopštio da je Vlada donijela odluku o saniranju kompletnih obaveza beranske mljekare – isplata zaostalih plata, povezivanje sataža, otpremnina, dugovanja prema dobavljačima, kreditorima, povjeriocima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik