Najveći svjetski lanac pizzerija dolazi u Hrvatsku

Bez autora
Feb 13 2020

Domino’s Pizza, koja slovi kao najveća svjetska pizza kompanija, ovog proljeća otvara prvu poslovnicu u Hrvatskoj.

Uoči otvaranja prve poslovnice, Domino's Pizza već je krenula u potragu za menadžerom poslovnice, a kako stoji u natječaju objavljenom na portalu posao.hr, postoji mogućnost širenja poslovnica pizzerije i u ostatku Hrvatske.

Od novog voditelja, traže minimalno dvije godine iskustva, minimalno srednju stručnu spremu, te B1 razinu engleskog jezika. Menadžer će biti zadužen za organizaciju svih operacija poslovnice, kao i nadgledanje osoblja te pripremu i kontrolu budžeta.

Inače, Domino’s je američki multinacionalni lanac pizza restorana sa sjedištem u Ann Arboru, Michigan. U veljači 2018. godine lanac je postao najveći prodavač pizza u svijetu u pogledu prodaje. Sve je počelo 1960. godine kada su Tom Monaghan i njegov brat James preuzeli pizzeriju DomiNick’s u vlasništvu Dominicka DiVartija u Ypsilanti, u Michiganu. B

raća su pritom posudili 900 dolara kako bi platili trgovinu, a za dostavu su koristili svoju Volkswagen Bubu. Ime Domino’s službeno su registrirali 1965. godine nakon što su otvorili i treću pizzeriju te se proširili diljem svijeta, a ove godine stižu i u Zagreb.


Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik