Nova priznanja za Vranac

Bez autora
Aug 05 2010

Crnogorski Vranac podgoričke kompanije Plantaže, dobitnik je dvije zlatne i jedne srebrne medalje, na ocjenjivanju vina međunarodnog karaktera u Sloveniji. Iz kompanije je saopšteno da su među 680 ocjenjivanih uzoraka, Plantaže zlatnom medaljom nagrađene za vina Vranac Barik /Barrique/ 2005, i Vrhunski Vranac 2007, a srebrnom za Vranac Pro Korde /Corde/ 2007. Objektivnost rezultata i vjerodostojnost priznanja nagrađenih vina, doprinijeće boljoj marketinškoj promociji i prodaji vina, kako na slovenačkom tako i drugim tržištima Evropske Unije (EU). Nagrade će Plantažama biti uručene na 48. Međunarodnom poljoprivrednom sajma AGRA, koji će biti održan od 21. do 26. avgusta u Gornjoj Radgoni u Sloveniji. Ocjenjivanje vina održano je od 19. do 23 jula, a takmičila se 231 vinarija iz Slovenije, Hrvatske, Austrije, Mađarske, Slovačke i Crne Gore.

Nova priznanja za VranacCrnogorski Vranac podgoričke kompanije Plantaže, dobitnik je dvije zlatne i jedne srebrne medalje, na ocjenjivanju vina međunarodnog karaktera u Sloveniji.

Iz kompanije je saopšteno da su među 680 ocjenjivanih uzoraka, Plantaže zlatnom medaljom nagrađene za vina Vranac Barik /Barrique/ 2005, i Vrhunski Vranac 2007, a srebrnom za Vranac Pro Korde /Corde/ 2007.

„Objektivnost rezultata i vjerodostojnost priznanja nagrađenih vina, doprinijeće boljoj marketinškoj promociji i prodaji vina, kako na slovenačkom tako i drugim tržištima Evropske Unije (EU)", rekli su iz Plantaža.

Nagrade će Plantažama biti uručene na 48. Međunarodnom poljoprivrednom sajma AGRA, koji će biti održan od 21. do 26. avgusta u Gornjoj Radgoni u Sloveniji.

Ocjenjivanje vina održano je od 19. do 23 jula, a takmičila se 231 vinarija iz Slovenije, Hrvatske, Austrije, Mađarske, Slovačke i Crne Gore.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik