Nova zlatna medalja "Vrancu"

Bez autora
Sep 26 2012

Vino Vranac Reserve 2005, kompanije "13. Jul-Plantaže", osvojilo je Duplu zlatnu medalju, na ocjenjivanju vina u Kini (The China Wine Awards), koje je održano 18. septembra, u hotelu „Mira", u Hong Kongu. Osim Vranca Reserve, zlatom je nagrađen i Vranac Barrique 2007.,dok je Vranac Pro Corde 2009., na ovom takmičenju, osvojio srebrnu medalju. CWA je jedino ocjenjivanje vina u svijetu, koje se isključivo odnosi na tržište Kine i usredsređeno je na preferencije potrošača i potražnju ovog tržiša. Ocjenjivači su donosioci odluka uvoza vina, na rastućem kineskom tržištu, koje čine ključni kineski uvoznici vina, distributeri, trgovci na veliko, vlasnici grupa restorana i somelijera sa sjedištem u Kini, imajući u vidu da oni najbolje poznaju zahtjeve kineskih potrošača.

Nova zlatna medalja Vino Vranac Reserve 2005, kompanije "13. Jul-Plantaže", osvojilo je Duplu zlatnu medalju, na ocjenjivanju vina u Kini (The China Wine Awards), koje je održano 18. septembra, u hotelu „Mira", u Hong Kongu, saopšteno je iz kompanije.

Osim Vranca Reserve, zlatom je nagrađen i Vranac Barrique 2007.,dok je Vranac Pro Corde 2009., na ovom takmičenju, osvojio srebrnu medalju.

CWA je jedino ocjenjivanje vina u svijetu, koje se isključivo odnosi na tržište Kine i usredsređeno je na preferencije potrošača i potražnju ovog tržiša.

Ocjenjivači su donosioci odluka uvoza vina, na rastućem kineskom tržištu, koje čine ključni kineski uvoznici vina, distributeri, trgovci na veliko, vlasnici grupa restorana i somelijera sa sjedištem u Kini, imajući u vidu da oni najbolje poznaju zahtjeve kineskih potrošača.

Zanimljivo je da Takmičenje CWA (The China Wine Awards) otkriva vina koja će biti glavni hitovi u Kini. Dobijanje ovih nagrada biće od velikog značaja u našim daljim marketinškim aktivnostima na kineskom tržištu. Dupla zlatna medalja predstavlja izuzetan uspjeh za Vranac, čime se potvrđuje visok kvalitet naših vina - zaključuje se u saopštenju kompanije "13. jul-Plantaže", koje prenosi Portal Analitika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik