Nove medalje za Plantaže

Bez autora
Jul 27 2010

Vina podgoričke kompanije Plantaže nagrađana su sa dvije zlatne i jednom srebrnom medaljom na Međunarodnom ocjenjivanju vina - Vinagora u Budimpešti. Zlatne medalje su, na manifestaciji održanoj od 17. do 20. juna, dobila vina Vranac Pro korde /Corde/ 2007 i Vranac Barik /Barrique/ 2005, a srebrnu Vrhunski Vranac 2007. Proizvodi Plantaža su samo ove godine osvojili oko 30 nagrada na domaćim i međunarodnim takmičenjima u ocjenjivanju vina. Manifestacija Vinagora, koja se ubraja među deset najvažnijih u svijetu, održana je pod pokroviteljstvom Međunarodne organizacije za vinovu lozu i vino (OIV) i Međunarodnog udruženja enologa (UIOE). Vinagora je članica VINOFED-a, odnosno udruženja najvećih svjetskih ocjenjivača vina.

Nove medalje za PlantažeVina podgoričke kompanije Plantaže nagrađana su sa dvije zlatne i jednom srebrnom medaljom na Međunarodnom ocjenjivanju vina - Vinagora u Budimpešti.

Zlatne medalje su, na manifestaciji održanoj od 17. do 20. juna, dobila vina Vranac Pro korde /Corde/ 2007 i Vranac Barik /Barrique/ 2005, a srebrnu Vrhunski Vranac 2007.

»Proizvodi Plantaža su samo ove godine osvojili oko 30 nagrada na domaćim i međunarodnim takmičenjima u ocjenjivanju vina«, navodi se u saopštenju podgoričke kopmanije.

Manifestacija Vinagora, koja se ubraja među deset najvažnijih u svijetu, održana je pod pokroviteljstvom Međunarodne organizacije za vinovu lozu i vino (OIV) i Međunarodnog udruženja enologa (UIOE).

Vinagora je članica VINOFED-a, odnosno udruženja najvećih svjetskih ocjenjivača vina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik