Nove nagrade Plantaža

Bez autora
Jun 24 2010

Kompanija Plantaže osvojila je tri nagrade za vino Vranac na takmičenju Les citadelles du vin 2010, koje je održano u Burgu. Vino Vranac Pro korde 2007 dobilo je zlatnu nagradu, Barik /Barrique/ iz 2005. godine srebrnu, kao i Vrhunski vranac 2007. Komisija je ocjenjivala 300 uzoraka vina iz 20 zemalja. Vina su ocjenjivana po najvišim standardima, koje je utvrdila Organisation Internationale de la Vigne et du Vin. Internacionalno takmičenje u kvalitetu vina i rakija Les citadelles du vin među vodećim je svjetskim događajima iz oblasti vinarstva.

Nove nagrade PlantažaKompanija Plantaže osvojila je tri nagrade za vino Vranac na takmičenju Les citadelles du vin 2010, koje je održano u Burgu.

Iz Plantaža je saopšteno da je vino Vranac Pro korde 2007 dobilo zlatnu nagradu, Barik /Barrique/ iz 2005. godine srebrnu, kao i Vrhunski vranac 2007.

Komisija je ocjenjivala 300 uzoraka vina iz 20 zemalja. Vina su ocjenjivana po najvišim standardima, koje je utvrdila Organisation Internationale de la Vigne et du Vin, navodi se u saopštenju Plantaža.

Internacionalno takmičenje u kvalitetu vina i rakija Les citadelles du vin među vodećim je svjetskim događajima iz oblasti vinarstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik