Pireli zlatni trofej za kvalitet

Bez autora
May 02 2012

Fabrika sokova Pirella iz Danilovgrada dobila je zlatni trofej za kvalitet na Internešnl kvaliti avordu (International quality award) u Frankfurtu. Osim trofeja Pirela je dobila i Sertifikat Arč ov Jurop, za veliki dopinos poslovnom svijetu, visoke standarde i profesionalizam i QC 100 Total kvaliti menadžment model. Trofej je dodijelila organizacija Business Initiative Directions (BID) sa sjedištem u Madridu. BID je trenutno najvažnija organizacija u svijetu koja dodjeljuje nagrade za kvalitet, na osnovu principa utemeljenih kao i oni za nagrade Deming u Japanu (samo za kompanije iz Japana), Baldrige u Sjedinjenim Američkim Državama (samo za kompanije iz SAD-a) ili EFQM (za kompanije iz Evrope).

Pireli zlatni trofej za kvalitetFabrika sokova Pirella iz Danilovgrada dobila je zlatni trofej za kvalitet na Internešnl kvaliti avordu (International quality award) u Frankfurtu.

"Osim trofeja Pirela je dobila i Sertifikat Arč ov Jurop, za veliki dopinos poslovnom svijetu, visoke standarde i profesionalizam i QC 100 Total kvaliti menadžment model", navodi se u saopštenju kompanije dostavljenom agenciji Mina-business.

Trofej je dodijelila organizacija Business Initiative Directions (BID) sa sjedištem u Madridu.

BID je, kako se navodi, trenutno najvažnija organizacija u svijetu koja dodjeljuje nagrade za kvalitet, na osnovu principa utemeljenih kao i oni za nagrade Deming u Japanu (samo za kompanije iz Japana), Baldrige u Sjedinjenim Američkim Državama (samo za kompanije iz SAD-a) ili EFQM (za kompanije iz Evrope).

"Internacionalno priznanje dodijeljeno Pireli kao kompaniji prepoznatoj po kvalitetu, liderstvu, tehnologiji i inovacijama predstavlja uspjeh za Crnu Goru u poslovnom svijetu", zaključuje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik