Pirelini sokovi u Singapuru

Bez autora
Oct 03 2012

Danilovgradska fabrika „Pirela" počela je danas da izvozi nove sokove na tržište Singapura. Za Singapur je juče krenuo kontejner sa novim proizvodima – voćnim sokovima i nektarima u pure-pack ambalaži, prvoj u Crnoj Gori. Riječ je o proizvodima od jednog i dva litra u ambalaži proizvedenoj modernom tehnologijom na najsavremenijoj opremi. „Pirela" ima zaključen ugovor o izvozu voćnih sokova i sirupa sa najvećim lancem robnih kuća u Singapuru. Iz kompanije je ranije saopšteno da su standardi koje „Pirela" posjeduje, kao i degustacija i analiza kvaliteta njenih sokova u Singapuru bili neophodni uslovi za sklapanje tog spoljnotrgovinskog aranžmana. Fabrika sokova „Pirela" iz Danilovgrada je osnovana 1999. godine kada je počela sopstvenu proizvodnju. Poslovna politika kompanije, koja se zasnivala na kvalitetu proizvoda i dobrim odnosima sa partnerima, doprinijela je da se u oštroj konkurenciji „Pirela" održi kao lider na tržištu Crne Gore.

Pirelini sokovi u SingapuruDanilovgradska fabrika „Pirela" počela je danas da izvozi nove sokove na tržište Singapura.

Iz kompanije su saopštili da je za Singapur juče krenuo kontejner sa novim proizvodima – voćnim sokovima i nektarima u pure-pack ambalaži, prvoj u Crnoj Gori.

- Riječ je o proizvodima od jednog i dva litra u ambalaži proizvedenoj modernom tehnologijom na najsavremenijoj opremi – navode iz ove fabrike.

„Pirela", kako dodaju, ima zaključen ugovor o izvozu voćnih sokova i sirupa sa najvećim lancem robnih kuća u Singapuru.

Iz kompanije je ranije saopšteno da su standardi koje „Pirela" posjeduje, kao i degustacija i analiza kvaliteta njenih sokova u Singapuru bili neophodni uslovi za sklapanje tog spoljnotrgovinskog aranžmana.

Fabrika sokova „Pirela" iz Danilovgrada je osnovana 1999. godine kada je počela sopstvenu proizvodnju.

Kako naglašavaju iz kompanije, njihova poslovna politika, koja se zasnivala na kvalitetu proizvoda i dobrim odnosima sa partnerima, doprinijela je da se u oštroj konkurenciji „Pirela" održi kao lider na tržištu Crne Gore.

Ova fabrika je, da podsjetimo, prvo privatno preduzeće u Crnoj Gori koje je 2006. godine implementiralo paralelno standarde kvaliteta ISO 9001:2000 i HACCP.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik