Plantaže prihvatile Kodeks korporativnog upravljanja

Bez autora
Sep 14 2010

Odbor direktora akcionarskog društva 13. jul Plantaže AD Podgorica, je donio Odluku o prihvatanju Kodeksa korporativnog upravljanja u Crnoj Gori. U Odluci je navedeno da će kopmanija nastaviti da i u narednom periodu, dobru praksu korporativnog upravljanja, koja je već u znatnom dijelu implementirana, i primjenjuje se u ovom Društvu, unapređuje u svim segmentima gdje se prepozna potreba za takvim unapređenjem. 13. jul Plantaže AD Podgorica je peta kompanija koja prihvata Kodeks korporativnog upravljanja u Crnoj Gori.

Plantaže prihvatile Kodeks korporativnog upravljanjaOdbor direktora akcionarskog društva 13. jul Plantaže AD Podgorica, je donio Odluku o prihvatanju Kodeksa korporativnog upravljanja u Crnoj Gori.

"U Odluci je navedeno da će kopmanija nastaviti da i u narednom periodu, dobru praksu korporativnog upravljanja, koja je već u znatnom dijelu implementirana, i primjenjuje se u ovom Društvu, unapređuje u svim segmentima gdje se prepozna potreba za takvim unapređenjem“, saopšteno je iz Montenegroberze.

13. jul  Plantaže AD Podgorica je peta kompanija koja prihvata Kodeks korporativnog upravljanja u Crnoj Gori.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik