Poziv vinarima regiona na sajam „Wine Vision by Open Balkan“

Bez autora
Jun 30 2022

Privredna komora Srbije (PKS) pozvala je proizvođače vina i vinarije iz čitavog regiona da se do 11. jula prijave za učešće na Prvom međunarodnom sajmu vina „Wine Vision by Open Balkan“, koji će biti održan početkom septembra u Beogradu pod okriljem inicijative Otvoreni Balkan.

Čast nam je i zadovoljstvo da vas pozovemo na „Wine Vision by Open Balkan“, Prvi međunarodni sajam vina organizovan od strane partnerskih zemalja-osnivača inicijative Otvoreni Balkan - Srbije, Severne Makedonije i Albanije, a koji će biti održan u Beogradu od 1. do 4. septembra 2022. godine.

Ova manifestacija idealna je prilika da se proizvođači vina i vinarije iz čitavog regiona predstave najširoj publici i tako obezbede još veću vidljivost na tržištu. Takođe, ovo je i mogućnost i da se svi izlagači sretnu, podele svoja iskustva i umreže sa distributerima i predstavnicima komplementarnih industrija.

Rok za prijave izlagača je 11. jul 2022. godine, a učešće na Sajmu možete se prijaviti slanjem prijavnog obrasca na: ob-winefair@sajam.rs.

Više informacija o Sajmu i uslovima za izlagače mogu se dobiti i putem sledećih brojeva telefona: +381 11 / 26 55 239, +381 11 / 26 55 866, +381 11 / 26 55 464

Sve važne informacije, materijali i dokumentacija koji će vinarima pomoći da se bliže upoznaju sa ovim jedinstvenim događajem i blagovremeno prijave svoje učešće nalaze se na sledećem linku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik