Slovenci otvaraju fabriku peciva u Danilovgradu

Bez autora
May 24 2018

Slovenačka kompanija Don Don regionalni lider u pekarskoj industriju, otvoriće novi pogon u Danilovgradu, u kojem će raditi oko 50 radnika, saopštili su iz kompanije. U njemu će se proizvoditi dnevno 30 tona proizvoda - svježi hleb, zatim domaći i pakovani, kao i mnoge vrste hleba i svježeg peciva- koji će se iz fabrike u Danilovgradu distribuirati na cijeloj teritoriji Crne Gore, navodi se u saopštenju. Kompanija je, kako se dodaje, u Crnoj Gori prisutna već desetak godina. Predsjednik Opštine Danilovgrad, Branislav Đuranović kazao je kako je nova fabrika hljeba i peciva još jedna potvrda atraktivnosti poslovnog okruženja tog grada. Radujem se ovoj značajnoj investiciji renomirane kompanije, koja će prije svega značiti otvaranje novih radnih mjesta, za šta smo kao lokalna uprava veoma zainteresovani. Oblast proizvodnje hrane ima ogroman potencijal razvoja u budućnosti, a naša opština posjeduje značajne razvojne resurse u toj grani privrede.

Slovenci otvaraju fabriku peciva u DanilovgraduSlovenačka kompanija Don Don regionalni lider u pekarskoj industriju, otvoriće novi pogon u Danilovgradu, u kojem će raditi oko 50 radnika, saopštili su iz kompanije.

"U njemu će se proizvoditi dnevno 30 tona proizvoda - svježi hleb, zatim domaći i pakovani, kao i mnoge vrste hleba i svježeg peciva- koji će se iz fabrike u Danilovgradu distribuirati na cijeloj teritoriji Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Kompanija je, kako se dodaje, u Crnoj Gori prisutna već desetak godina.

Predsjednik Opštine Danilovgrad, Branislav Đuranović kazao je kako je nova fabrika hljeba i peciva još jedna potvrda atraktivnosti poslovnog okruženja tog grada.

"Radujem se ovoj značajnoj investiciji renomirane kompanije, koja će prije svega značiti otvaranje novih radnih mjesta, za šta smo kao lokalna uprava veoma zainteresovani. Oblast proizvodnje hrane ima ogroman potencijal razvoja u budućnosti, a naša opština posjeduje značajne razvojne resurse u toj grani privrede. Takođe, planirani asortiman proizvoda dodatno će obogatiti crnogorsko tržište, kako kroz ponudu građanima, tako i sve većem broju turista‟, izjavio je Đuranović.

Crna Gora je, kako su saopštili iz kompanije, važno tržište, kom će ovaj proizvođač ponuditi kvalitet i bogatu paletu hleba i pekarskih proizvoda, što će se brzo vidjeti na tržištu.

„Vjerujem da će potrošači brzo prepoznati kvalitet našeg hleba. Naša osnovna načela su bila i ostala jednostavna – ponuditi kvalitetan proizvod, od kontrolisanih i najboljih sastojaka, koji je upakovan i bezbjedan, i dostaviti ga na vrijeme. Sada se stvari pomijeraju u smislu proširenja i tržišta i proizvodnje, ali cilj nam je uvijek isti – kvalitet. Crna Gora za nas predstavlja poseban izazov, jer nas potrošači još ne prepoznaju, iako su već imali prilike da neke naše proizvode probaju. Zato se radujemo novoj poslovnoj okolini, i vjerujem da ćemo brzo osvojiti povjerenje i najprobirljivijih kupaca”, istakao je direktor Don Don Crna Gora Damir Papić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik