Solana Bajo Sekulić: Ostvarili 134.600 eura profita u prvom kvartalu

Bez autora
Jul 25 2010

Ulcinjska Solana Bajo Sekulić završila je prvo ovogodišnje tromjesečje sa neto profitom od 134,6 hiljada EUR, dok je na kraju prošle godine ostvaren gubitak od 1,98 miliona EUR. U izvještaju o poslovanju kompanije, koji je objavljen na sajtu Komisije za hartije od vrijednosti, navodi se da je prihod Solane u prvom kvartalu iznosio 394,3 hiljade EUR. Profit od poslovnih aktivnosti kompanije, prema izvještaju u kojem nema uporenih podataka, iznosio je na kraju prvog tromjesečja 143,49 hiljada EUR. Ukupna aktiva preduzeća u prva tri mjeseca ove godine bila je 37,5 miliona EUR, što predstavlja neznatan rast u poređenju sa krajem prošle. Iz stečajne uprave Solane ranije je saopšteno da je petogodišnji plan njene reorganizacije teoretski moguće realizovati do kraja godine, kada ističe rok za izlalak iz programiranog stečaja, dok je u praksi to teško ostvarivo zbog brojnih problema sa kojima je suočena.

Solana Bajo Sekulić: Ostvarili 134.600 eura profita u prvom kvartaluUlcinjska Solana Bajo Sekulić završila je prvo ovogodišnje tromjesečje sa neto profitom od 134,6 hiljada EUR, dok je na kraju prošle godine ostvaren gubitak od 1,98 miliona EUR.

U izvještaju o poslovanju kompanije, koji je objavljen na sajtu Komisije za hartije od vrijednosti, navodi se da je prihod Solane u prvom kvartalu iznosio 394,3 hiljade EUR.

Profit od poslovnih aktivnosti kompanije, prema izvještaju u kojem nema uporenih podataka, iznosio je na kraju prvog tromjesečja 143,49 hiljada EUR. Ukupna aktiva preduzeća u prva tri mjeseca ove godine bila je 37,5 miliona EUR, što predstavlja neznatan rast u poređenju sa krajem prošle.

Iz stečajne uprave Solane ranije je saopšteno da je petogodišnji plan njene reorganizacije teoretski moguće realizovati do kraja godine, kada ističe rok za izlalak iz programiranog stečaja, dok je u praksi to teško ostvarivo zbog brojnih problema sa kojima je suočena.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik