Ugovor sa Italijom

Bez autora
Aug 04 2010

Predstavnici crnogorske kompanije Bo Vajn /Wine/ i italijanske Tehnikapompe /Tecnicapompe/ potpisali su danas ugovor o ekskluzivnoj distribuciji i zastupanju pumpi za prehrambenu industriju za Balkan. Direktor podgoričke kompanije, Boris Vratnica, kazao je da će se pumpe koristiti u industriji vina, jestivog ulja, farmaceutskoj i pivarskoj industriji. »Bo Vajn će kao prioritet početi saradnju sa crnogorskim privrednim subjektima pa ćemo dalje ići na druga tržišta i nadam se da ćemo u periodu od tri godine pokriti tržišnu mrežu«, rekao je Vratnica na konferenciji za novinare. On smatra da bi za pumpe u Crnoj Gori i regionu interesovanje mogli da pokažu najprije proizvođači sokova, maslinovog ulja, piva i vina...

Ugovor sa ItalijomPredstavnici crnogorske kompanije Bo Vajn /Wine/ i italijanske Tehnikapompe /Tecnicapompe/ potpisali su danas ugovor o ekskluzivnoj distribuciji i zastupanju pumpi za prehrambenu industriju za Balkan.

Direktor podgoričke kompanije, Boris Vratnica, kazao je da će se pumpe koristiti u industriji vina, jestivog ulja, farmaceutskoj i pivarskoj industriji.

»Bo Vajn će kao prioritet početi saradnju sa crnogorskim privrednim subjektima pa ćemo dalje ići na druga tržišta i nadam se da ćemo u periodu od tri godine pokriti tržišnu mrežu«, rekao je Vratnica na konferenciji za novinare.

On smatra da bi za pumpe u Crnoj Gori i regionu interesovanje mogli da pokažu najprije proizvođači sokova, maslinovog ulja, piva i vina.

Prema njegovim riječima, Tehnikapompe sa sjedištem u Vićenci, jedna je od najvećih proizvođača pumpi za prehrambenu industriju koja pokriva tržište južne Amerike i Afrike, zemalja Evrope i Australije. »Kada sklopite ugovor sa jednom od firmi koja je poznata u svijetu u sektoru pumpi za prehrambenu industriju, za nas to predstavlja veliku čast i obavezu da to na kvalitetan način prezentujemo u Crnoj Gori i zemljama regiona«, rekao je Vratnica.

On je podsjetio da je Bo Vajn saradnju sa italijanskom firmom počeo na Novosadskom poljoprivrednom sajmu, preko Privredne komore Crne Gore. »To su projekti koji iziskuju i neke standarde i zato smo sa italijanskom stranom pregovarali malo duže«, kazao je Vratnica.

Vlasnik i izvršni direktor Tehnikapompe, Romeo Zanin, rekao je da će potpisivanje ugovora o zastupanju i distribuciji biti početak jedne uspješne i dugoročne saradnje.

»Osim što je važan poslovni projekat ovo je i značajan kulturni projekat jer podrazumijeva saradnju dvije zemlje koje su kulturno i istorijski jako bliske«, kazao je Zanin i dodao da se nada da će u crnogorskoj kompaniji imati pouzdanog partnera.

Kompanija Bo Vajn bavi se proizvodnjom grožđa i vina, a osim toga predstavlja i zastupa poznate proizvođače iz zemalja regiona.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik