12. marta prodaja "Jugoeksporta"

Bez autora
Mar 10 2011

Agencija za privatizaciju oglasila je prodaju nepokretne i pokretne imovine kompanije "Jugoeksport" u stečaju metodom javnog prikupljanja ponuda. Prodaje se sedam celina stečajnog dužnika "Jugoeksporta", a otvaranje ponuda zakazano je za 12. april 2011. godine. Najveću procenjenu vrednost ima "Jugoeksportova" poslovna zgrada u Kolarčevoj uluci, u centru Beograda, čijih je oko 5.500 kvadratnih metara procenjeno na 5,84 milijardi dinara. Prodaju se i poslovni prostori u Beogradu, u Francuskoj ulici i uluci Majke Jevrosime. Procenjena vrednost nije minimalna, niti obavezujuća, a u prodaji mogu da učestvuju pravna i fizička lica koja otkupe dokumentaciju i uplate depozit.

12. marta prodaja "Jugoeksporta"Agencija za privatizaciju oglasila je prodaju nepokretne i pokretne imovine kompanije "Jugoeksport" u stečaju metodom javnog prikupljanja ponuda.

Prodaje se sedam celina stečajnog dužnika "Jugoeksporta", a otvaranje ponuda zakazano je za 12. april 2011. godine.

Najveću procenjenu vrednost ima "Jugoeksportova" poslovna zgrada u Kolarčevoj uluci, u centru Beograda, čijih je oko 5.500 kvadratnih metara procenjeno na 5,84 milijardi dinara. Prodaju se i poslovni prostori u Beogradu, u Francuskoj ulici i uluci Majke Jevrosime.

Procenjena vrednost nije minimalna, niti obavezujuća, a u prodaji mogu da učestvuju pravna i fizička lica koja otkupe dokumentaciju i uplate depozit.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik