„29 novembar“ čeka kupca

Bez autora
Nov 02 2010

Agencija za privatizaciju oglasila je prodaju Industrije mesa „29 novembar“ iz Subotice u stečaju, javnim nadmetanjem koje će se održati 7. decembra. Početna cena iznosi oko 534 miliona dinara, a u ponudu su ušli industrijski kompleks, silosi, mešaona stočne hrane i pomoćni objekti u Horgošu, prostorije u Malim pijacama i maloprodajni objekti u Subotici, Bačkoj Topoli, Paliću i Čantaviru. Potencijalnom kupcu biće ponuđene i mašine, postrojenja i oprema, kao i potraživanja i prava preduzeća. Agencija za privatizaciju je do sada objavljivala tri tendera za prodaju kapitala preduzeća, a u aprilu 2008. godine on je i proglašen uspešnim. Međutim, kupac nije obezbedio bankarsku garanciju, te je ugovor ubrzo raskinut.

„29 novembar“ čeka kupcaAgencija za privatizaciju oglasila je prodaju Industrije mesa „29 novembar“ iz Subotice u stečaju, javnim nadmetanjem koje će se održati 7. decembra.

- Početna cena iznosi oko 534 miliona dinara, a u ponudu su ušli industrijski kompleks, silosi, mešaona stočne hrane i pomoćni objekti u Horgošu, prostorije u Malim pijacama i maloprodajni objekti u Subotici, Bačkoj Topoli, Paliću i Čantaviru - navodi se u pozivu.

Potencijalnom kupcu biće ponuđene i mašine, postrojenja i oprema, kao i potraživanja i prava preduzeća.

Agencija za privatizaciju je do sada objavljivala tri tendera za prodaju kapitala preduzeća, a u aprilu 2008. godine on je i proglašen uspešnim. Međutim, kupac nije obezbedio bankarsku garanciju, te je ugovor ubrzo raskinut.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik