Agencija za privatizaciju prodaje "Ineksove" fri šopove

Bez autora
Jul 18 2010

Agencija za privatizaciju najavila je danas da će 17. septembra ponuditi na prodaju tri fri šopa i dve poslovne zgrade "Fond ineks - intereksporta" u restrukturiranju, po početnoj ceni od 624.000 evra. Agencija će, kako se navodi u oglasu objavljenom na njenom sajtu ponuditi na prodaju fri šop na graničnom prelazu Gradina, Dimitrovgrad površine 668 kvadrata, fri šop na graničnom prelazu Đeneral Janković površine 64 kvadrata i fri šop na Horgošu - objekat slobodne carinske prodaje od 106 kvadrata. Na nadmetanju će biti ponuđena i carinarnica u Bačkom Bregu, opština Sombor od 161 kvadrata, kao i poslovni objekat na graničnom prelazu Mokranje, Negotin ukupne površine 86,4 kvadrata. Svi zainteresovani kupci trebalo bi da podnesu pisani zahtev za kupovinu prodajne dokumentacije najkasnije do 8. septembra, kao i da uplate depozit za učešće na javnom nadmetanju od 125.000 evra najkasnije do 9. septembra. „Ineks" je bio spoljno-trgovinski gigant SFRJ, sa velikom imovinom u zemlji i inostranstvu, čija je vrednost procenjena na više stotina miliona evra.

Agencija za privatizaciju prodaje "Ineksove" fri šopoveAgencija za privatizaciju najavila je danas da će 17. septembra ponuditi na prodaju tri fri šopa i dve poslovne zgrade "Fond ineks - intereksporta" u restrukturiranju, po početnoj ceni od 624.000 evra.

Agencija će, kako se navodi u oglasu objavljenom na njenom sajtu ponuditi na prodaju fri šop na graničnom prelazu Gradina, Dimitrovgrad površine 668 kvadrata, fri šop na graničnom prelazu Đeneral Janković površine 64 kvadrata i fri šop na Horgošu - objekat slobodne carinske prodaje od 106 kvadrata. Na nadmetanju će biti ponuđena i carinarnica u Bačkom Bregu, opština Sombor od 161 kvadrata, kao i poslovni objekat na graničnom prelazu Mokranje, Negotin ukupne površine 86,4 kvadrata.

Svi zainteresovani kupci trebalo bi da podnesu pisani zahtev za kupovinu prodajne dokumentacije najkasnije do 8. septembra, kao i da uplate depozit za učešće na javnom nadmetanju od 125.000 evra najkasnije do 9. septembra.

„Ineks" je bio spoljno-trgovinski gigant SFRJ, sa velikom imovinom u zemlji i inostranstvu, čija je vrednost procenjena na više stotina miliona evra. U „Ineksovo" vlasništvo spadale su i dvadesetospratnica u Ulici 27. marta u Beogradu, zatim zgrade u Francuskoj 12 i Rajićevoj, vile u Ulici Andre Nikolića na Dedinju i nekoliko lokala u najužem beogradskom centru.

Veći deo te imovine je prodat. Njegovoj svojini bili su i kompleks na Brezovici i u Sutomoru, kao i hoteli „Drina" u Bajinoj Bašti, „Tara" na Tari i poslovni prostor u svim glavnim i većim gradovima bivše SFRJ.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik