Banka prodaje imovinu Srboleka

Bez autora
Nov 24 2010

Samostalni sindikat Srboleka upozorio je juče investitore zainteresovane za kupovinu nepokretnosti te kompanije da bi mogli da uđu u rizičan posao jer bi mogli da ostanu bez te imovine nakon što istragom bude utvrđeno da je ugovor o kreditu zaključen na nezakonit način. Sindikat podseća da je čačanska banka prekjuče objavila oglas o prodaji nepokretnosti Srboleka u Savskoj i Sarajevskoj ulici, u Beogradu, kako bi naplatila hipoteku. Kao generalni direktor Srboleka Jovica Stefanović Nini je kod čačanske Banke podigao više kredita stavljajući pod hipoteku imovinu Srboleka, iako za to nije imao odobrenje Skupštine akcionara i Akcijskog fonda, a dobijena obrtna sredstva trošio je nenamenski, što je u dosadašnjem toku istrage utvrdila i Uprava kriminalističke policije Beograda.

Banka prodaje imovinu SrbolekaSamostalni sindikat Srboleka upozorio je juče investitore zainteresovane za kupovinu nepokretnosti te kompanije da bi mogli da uđu u rizičan posao jer bi mogli da ostanu bez te imovine nakon što istragom bude utvrđeno da je ugovor o kreditu zaključen na nezakonit način.

Sindikat podseća da je čačanska banka prekjuče objavila oglas o prodaji nepokretnosti Srboleka u Savskoj i Sarajevskoj ulici, u Beogradu, kako bi naplatila hipoteku.

„Kao generalni direktor Srboleka Jovica Stefanović Nini je kod čačanske Banke podigao više kredita stavljajući pod hipoteku imovinu Srboleka, iako za to nije imao odobrenje Skupštine akcionara i Akcijskog fonda, a dobijena obrtna sredstva trošio je nenamenski, što je u dosadašnjem toku istrage utvrdila i Uprava kriminalističke policije Beograda“, stoji u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik