Bez ponuda za Hotel Medena i Slogu IMK

Bez autora
Feb 07 2011

Na natječaje Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) za kupnju 53,65 posto dionica tvrtke Hotel Medena iz Segeta Donjeg te za 52,85 posto dionica požeške tekstilne tvrtke Sloga IMK nije stigla nijedna ponuda, utvrđeno je danas u HFP-u po isteku roka za podnošenje ponuda na te natječaje. Natječaje za dioničke udjele u tim tvrtkama HFP je objavio početkom prosinca, s istekom roka za podnošenje ponuda do danas, do 14 sati. Pritom je natječaj za dionice Hotela Medena objavljen po četvrti put i to po sniženoj cijeni, za 53,65 posto dionica početno se tražilo 44,3 milijuna kuna ili 70 posto od nominalne vrijednosti. Za Hotel Medena bila otkupljena jedna ponudbena dokumentacija (tvrtka Epic d.o.o. iz Zagreba), ali ponuda ipak nije bilo. Za kupnju dionica Sloge nije pak otkupljena nijedna ponudbena dokumentacija, a 52,85 posto dionica te tvrtke natječajem se početno nudilo za 3,57 milijuna kuna.

Bez ponuda za Hotel Medena i Slogu IMKNa natječaje Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) za kupnju 53,65 posto dionica tvrtke Hotel Medena iz Segeta Donjeg te za 52,85 posto dionica požeške tekstilne tvrtke Sloga IMK nije stigla nijedna ponuda, utvrđeno je danas u HFP-u po isteku roka za podnošenje ponuda na te natječaje.

Natječaje za dioničke udjele u tim tvrtkama HFP je objavio početkom prosinca, s istekom roka za podnošenje ponuda do danas, do 14 sati. Pritom je natječaj za dionice Hotela Medena objavljen po četvrti put i to po sniženoj cijeni, za 53,65 posto dionica početno se tražilo 44,3 milijuna kuna ili 70 posto od nominalne vrijednosti.

Iz HFP-a se doznaje da je za Hotel Medena bila otkupljena jedna ponudbena dokumentacija (tvrtka Epic d.o.o. iz Zagreba), ali ponuda ipak nije bilo. Za kupnju dionica Sloge nije pak otkupljena nijedna ponudbena dokumentacija, a 52,85 posto dionica te tvrtke natječajem se početno nudilo za 3,57 milijuna kuna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik