Britanski Xpediator dao najbolju ponudu za Intereuropu

Bez autora
Mar 06 2019

Prema neslužbenim informacijama, jedino Pošta Slovenije i britanska logistika Xpediator ostat će u konkurenciji za kupnju Intereurope. Očekuje se da Xpediator uplati 115 milijuna eura za 72 posto udjela u Intereuropi, što je za deset milijuna eura više nego što ga nudi Mail. Očekuje se da će konzultantska tvrtka PwC, koja vodi prodaju, nastaviti pregovarati s oba pružatelja usluga. Dio politike navodno želi zaustaviti prodaju koperske kompanije. Intereuropa je još uvijek prezadužena. Krajem trećeg tromjesečja prošle godine, neto financijski dug Grupe iznosio je 60,5 milijuna eura, što je za 3,9 milijuna manje nego na kraju prve polovice 2018. godine i za 6,7 milijuna ili 10 posto manje od krajem 2017.

Britanski Xpediator dao najbolju ponudu za IntereuropuPrema neslužbenim informacijama, jedino Pošta Slovenije i britanska logistika Xpediator ostat će u konkurenciji za kupnju Intereurope, pišu na portalu Siol.

Očekuje se da Xpediator uplati 115 milijuna eura za 72 posto udjela u Intereuropi, što je za deset milijuna eura više nego što ga nudi Mail. Očekuje se da će konzultantska tvrtka PwC, koja vodi prodaju, nastaviti pregovarati s oba pružatelja usluga. Dio politike navodno želi zaustaviti prodaju koperske kompanije.

Intereuropa je još uvijek prezadužena. Krajem trećeg tromjesečja prošle godine (posljednji službeni podaci o poslovanju), neto financijski dug Grupe iznosio je 60,5 milijuna eura, što je za 3,9 milijuna manje nego na kraju prve polovice 2018. godine i za 6,7 milijuna ili 10 posto manje od krajem 2017.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik