Francuska firma zainteresovana za kupovinu Bijeljinskog "Orla"

Bez autora
Mar 31 2011

Predstavnici francuske firme “Ventane Aerospace of Narcastet” uputili su Vladi Republike Srpske pismo namjere za privatizaciju preduzeća "Orao" a.d. Bijeljina. Na današnjoj sjednici entitetska Vlada je dala saglasnost da predstavnici te firme mogu izvršiti analizu poslovanja preduzeća "Orao", u trajanju od najduže 60 dana, radi pripreme ponude za kupovinu državnog kapitala u ovom preduzeću. Za nekada uspješni Vazduhoplovni zavod "Orao" iz Bijeljine, godinama se traži strateški partner. To strateško preduzeća namjenske industrije u vlasništvu je entiteta.

Francuska firma zainteresovana za kupovinu Bijeljinskog "Orla"Predstavnici francuske firme “Ventane Aerospace of Narcastet” uputili su Vladi Republike Srpske pismo namjere za privatizaciju preduzeća "Orao" a.d. Bijeljina.

Na današnjoj sjednici entitetska Vlada je dala saglasnost da predstavnici te firme mogu izvršiti analizu poslovanja preduzeća "Orao", u trajanju od najduže 60 dana, radi pripreme ponude za kupovinu državnog kapitala u ovom preduzeću.

Za nekada uspješni Vazduhoplovni zavod "Orao" iz Bijeljine, godinama se traži strateški partner.

To strateško preduzeća namjenske industrije u vlasništvu je entiteta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik