Francuski Ipercast International preuzeo Softing

Bez autora
Oct 11 2010

Francuski Ipercast International, među vodećim pružateljima usluga hostinga, distribucije i zaštite audio–video sadržaja za Mobile i Internet TV, potpisao je Ugovor o prodaji i prijenosu poslovnog udjela kojim stječe stopostotni udjel u društvu SOFTing, Online video technologies, d.o.o., koji također spada među vodeće proizvođače i integratore Online video sustava na području Jugoistočne Europe. Ova akvizicija doprinijet će proširenju Ipercastove ponude proizvoda i usluga aktulenim korisnicima, zahvaljujući SOFTingovom iskustvu u izgradnji, uvođenju i održavanju složenih sustava za Web i Mobile TV. S 30 zaposlenika na 2 lokacije u Bosni i Hercegovini i na 5 lokacija u Italiji i Engleskoj SOFTing opslužuje korisničku bazu koja uključuje javne i privatne televizijske i radio emitere, on-line nakladnike, sportske institucije, financijske institucije, pružatelje telekomunikacijskih usluga, državne institucije, nevladine organizacije i industrijski sektor. Posjeduje bogato iskustvo na sljedećim područjima: savjetovanje vezano za Streaming / Online video tehnologije i infrastrukture, specijalizirana rješenja i aplikacije za pojedine online video segmente, E-learning, Mobile TV, Web/ Internet TV, IPTV sustave, Web Radio, kao i usluge i održavanje ICT infrastrukture.

Francuski Ipercast International preuzeo SoftingFrancuski Ipercast International, među vodećim pružateljima usluga hostinga, distribucije i zaštite audio–video sadržaja za Mobile i Internet TV, potpisao je Ugovor o prodaji i prijenosu poslovnog udjela kojim stječe stopostotni udjel u društvu SOFTing, Online video technologies, d.o.o., koji također spada među vodeće proizvođače i integratore Online video sustava na području Jugoistočne Europe.

Kako javljaju iz samog SOFTinga, "ova akvizicija doprinijet će proširenju Ipercastove ponude proizvoda i usluga aktulenim korisnicima, zahvaljujući SOFTingovom iskustvu u izgradnji, uvođenju i održavanju složenih sustava za Web i Mobile TV".

S 30 zaposlenika na 2 lokacije u Bosni i Hercegovini i na 5 lokacija u Italiji i Engleskoj SOFTing opslužuje korisničku bazu koja uključuje javne i privatne televizijske i radio emitere, on-line nakladnike, sportske institucije, financijske institucije, pružatelje telekomunikacijskih usluga, državne institucije, nevladine organizacije i industrijski sektor.

Posjeduje bogato iskustvo na sljedećim područjima: savjetovanje vezano za Streaming / Online video tehnologije i infrastrukture, specijalizirana rješenja i aplikacije za pojedine online video segmente, E-learning, Mobile TV, Web/ Internet TV, IPTV sustave, Web Radio, kao i usluge i održavanje ICT infrastrukture.

SOFTing će nastaviti poslovati kao zasebna pravna osoba "i nadalje prateći i prepoznavajući prilike za proširenje svog tržišnog udjela", ističu iz kompanije.

„Zahvaljujući pripajanju korporaciji Ipercast, SOFTing će još više učvrstiti svoju tržišnu poziciju i reputaciju pozdanog partnera. Cilj nam je u narednom periodu integrirati naše proizvode sa ostalim uslugama korporacije i ponuditi jedinstvena online video rješenja na ovim prostorima," prigodno je izjavio Predrag Mandlbaum, tehnički direktor SOFTinga.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik