Fructal: Za kupnju 19 interesenata

Bez autora
Mar 23 2011

Za kupnju 93,7-postotnog udjela Pivovarne Union u slovenskom Fructalu pristiglo je ukupno devetnaest neobvezujućih ponuda. Imena ponuđača zasad nisu poznata. Ponude su pristigle od slovenskih i stranih poduzeća, te investicijskih fondova. Jedini interesent koji je potvrdio da je predao izjavu o interesu za kupnju spomenutog udjela u Fructalu je Općina Ajdovščina koja želi osnovati konzorcij za otkup Fructala.

Fructal: Za kupnju 19 interesenataZa kupnju 93,7-postotnog udjela Pivovarne Union u slovenskom Fructalu pristiglo je ukupno devetnaest neobvezujućih ponuda, doznaje se iz pouzdanih izvora.

Imena ponuđača zasad nisu poznata. Dnevnik je izvijestio kako su ponude pristigle od slovenskih i stranih poduzeća te investicijskih fondova.

Jedini interesent koji je potvrdio da je predao izjavu o interesu za kupnju spomenutog udjela u Fructalu je Općina Ajdovščina koja želi osnovati konzorcij za otkup Fructala. Načelnik spomenute općine Marjan Poljšak izjavio je kako u konzorcij žele pozvati zaposlenike, bivše zaposlenike i umirovljenike Fructala.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik