HTC Dva vlasnik četvrtine Merfina

Bez autora
Dec 30 2010

Četvrtina Mefina, društva preko kojeg su menadžeri proveli otkup slovenskog Merkura, odnedavno je u vlasništvu društva HTC Dva. Potonje je kupilo 26-postotni udio u Merfinu od 45 menadžera Merkura i kupnju financiralo upravo zajmom Merkura koji je prije odlaska odobrio bivši predsjednik uprave Merkura Bine Kordež. Za spomenuti je udio HTC Dva izdvojio 6 milijuna eura. HTC Dva, na koji je Kordež prije godinu dana prenio više Merkurovih trgovačkih centara, postao je tako najvećim vlasnikom Merfina. Sličan udio ima Kordežev BK Kapital, dok je preostalih nepunih 48 posto još uvijek u vlasništvu Merkurovih menadžera.

HTC Dva vlasnik četvrtine MerfinaČetvrtina Mefina, društva preko kojeg su menadžeri proveli otkup slovenskog Merkura, odnedavno je u vlasništvu društva HTC Dva.

Potonje je kupilo 26-postotni udio u Merfinu od 45 menadžera Merkura i kupnju financiralo upravo zajmom Merkura koji je prije odlaska odobrio bivši predsjednik uprave Merkura Bine Kordež. Za spomenuti je udio HTC Dva izdvojio 6 milijuna eura.

HTC Dva, na koji je Kordež prije godinu dana prenio više Merkurovih trgovačkih centara, postao je tako najvećim vlasnikom Merfina. Sličan udio ima Kordežev BK Kapital, dok je preostalih nepunih 48 posto još uvijek u vlasništvu Merkurovih menadžera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik