HTP Korčula za 95 milijuna kuna prodaje naselje Bon Repos

Bez autora
Oct 04 2010

Korčulanska hotelsko-turistička tvrtka HTP Korčula objavila je danas natječaj za prodaju svog turističkog naselja Bon Repos s pripadajućom opremom i oslobođeno svih tereta za 95 milijuna kuna s rokom za predaju ponuda do 3. studenog ove godine, dok će se ponude javno otvoriti 8. studenog. Taj je natječaj odnosno javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju Bon Reposa HTP Korčula objavila u današnjem dnevnom tisku i na Zagrebačkoj burzi, uz napomenu da se ponudbena dokumentacija može preuzeti u sjedištu te tvrtke u Korčuli. Osim navedene cijene potencijalne se ponuditelje u natječaju obavještava i da su dužni uplatiti jamčevinu ili dostaviti jamstvo prvoklasne hrvatske ili svjetske banke s obvezom plaćanja na prvi poziv u visini od 2 posto od oglašene cijene ili 1,9 milijuna kuna...

HTP Korčula za 95 milijuna kuna prodaje naselje Bon ReposKorčulanska hotelsko-turistička tvrtka HTP Korčula objavila je danas natječaj za prodaju svog turističkog naselja Bon Repos s pripadajućom opremom i oslobođeno svih tereta za 95 milijuna kuna s rokom za predaju ponuda do 3. studenog ove godine, dok će se ponude javno otvoriti 8. studenog.

Taj je natječaj odnosno javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju Bon Reposa HTP Korčula (ZSE:HTPK-R-A) objavila u današnjem dnevnom tisku i na Zagrebačkoj burzi, uz napomenu da se ponudbena dokumentacija može preuzeti u sjedištu te tvrtke u Korčuli.Osim navedene cijene potencijalne se ponuditelje u natječaju obavještava i da su dužni uplatiti jamčevinu ili dostaviti jamstvo prvoklasne hrvatske ili svjetske banke s obvezom plaćanja na prvi poziv u visini od 2 posto od oglašene cijene ili 1,9 milijuna kuna.

Turističko naselje Bon Repos nalazi u Uvali školjki u blizini starog grada Korčula, ima ukupno 35 građevina te 350 smještajnih jedinica, od čega 257 soba i 93 apartmana, u kojima je ukupno 830 kreveta.Uz to naselje ima niz ugostiteljskih, zabavnih i sportskih sadržaja, a ukupna površina zemljišta koje se prodaje je 47.425 četvornih metara.

Natječaj je objavljen temeljem odluke Nadzornog odbora HTP Korčula od 14. rujna ove godine, a kojeg je za to zadužila Glavna skupština HTP Korčula održana početkom ožujka ove godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik