HTP Onogošt: Nema ponuda za najvrijedniji objekat

Bez autora
Aug 18 2010

Za kupovinu imovine hotelsko-turističkog preduzeća (HTP) Onogošt, hotela Trebjesa i kafanu Šavnik, nema zainteresovanih kupaca, dok je za kafe-restoran Plaža na jezeru Krupac stigla jedna ponuda koja se razmatra. Vjerovatno će uskoro biti objavljen novi poziv za prodaju. Imovina koja je ponuđena na prodaju procijenjena je na oko 1,2 miliona EUR. Rok za dostavljanje ponuda istekao je danas. Uz nikšićki hotel Trebjesa nudilo se i zemljište površine oko 11 hiljada metara kvadratnih, po početnoj cijeni od 826,5 hiljada EUR. To je 86 hiljada EUR niža poćetna cijena od one na prethodnom tenderu.

HTP Onogošt: Nema ponuda za najvrijedniji objekatZa kupovinu imovine hotelsko-turističkog preduzeća (HTP) Onogošt, hotela Trebjesa i kafanu Šavnik, nema zainteresovanih kupaca, dok je za kafe-restoran Plaža na jezeru Krupac stigla jedna ponuda koja se razmatra.

Stečajni upravnik Onogošta, Dragan Smolović, saopštio je agenciji Mina-business da će vjerovatno uskoro biti objavljen novi poziv za prodaju. Imovina koja je ponuđena na prodaju procijenjena je na oko 1,2 miliona EUR. Rok za dostavljanje ponuda istekao je danas.

Uz nikšićki hotel Trebjesa nudilo se i zemljište površine oko 11 hiljada metara kvadratnih, po početnoj cijeni od 826,5 hiljada EUR. To je 86 hiljada EUR niža poćetna cijena od one na prethodnom tenderu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik