HTP Onogošt: Novi pokušaj prodaje imovine

Bez autora
Jul 28 2010

Hotelsko turističko preduzeće (HTP) Onogošt ponudilo je na prodaju hotel Trebjesa, kafanu Šavnik i kafe restoran Plaža na jezeru Krupac, procijenjene na oko 1,2 miliona EUR. Uz nikšićki hotel Trebjesa nudi se i zemljište površine oko 11 hiljada metara kvadratnih, po početnoj cijeni od 826,5 hiljada EUR. To je 86 hiljada EUR niža početna cijena od one na prethodnom tenderu. Pravo dostavljanja ponuda imaju građani i kompanije, a pismene ponude dostavljaju se do 18. avgusta, u 15 sati, kada će biti javno otvorene u upravnoj zgradi kompanije. Ponude za kupovinu restorana Plaža na jezeru Krupac, neplodnog zemljišta u blizini objekta i kafane Šavnik mogu se dostavljati do 12. avgusta, u 15 sati. Početna cijena restorana je nešto iznad 328 hiljada EUR, zemljište je procijenjeno na 11,6 hiljada, a kafana Šavnik na 27,4 hiljade EUR.

HTP Onogošt: Novi pokušaj prodaje imovineHotelsko turističko preduzeće (HTP) Onogošt ponudilo je na prodaju hotel Trebjesa, kafanu Šavnik i kafe restoran Plaža na jezeru Krupac, procijenjene na oko 1,2 miliona EUR.

Uz nikšićki hotel Trebjesa nudi se i zemljište površine oko 11 hiljada metara kvadratnih, po početnoj cijeni od 826,5 hiljada EUR. To je 86 hiljada EUR niža početna cijena od one na prethodnom tenderu. Pravo dostavljanja ponuda imaju građani i kompanije, a pismene ponude dostavljaju se do 18. avgusta, u 15 sati, kada će biti javno otvorene u upravnoj zgradi kompanije.

Ponude za kupovinu restorana Plaža na jezeru Krupac, neplodnog zemljišta u blizini objekta i kafane Šavnik mogu se dostavljati do 12. avgusta, u 15 sati.

Početna cijena restorana je nešto iznad 328 hiljada EUR, zemljište je procijenjeno na 11,6 hiljada, a kafana Šavnik na 27,4 hiljade EUR.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik