Ina prodaje zaštitarsku djelatnost Sinaca, ponude prima do 2. veljače

Bez autora
Jan 16 2011

Naftna kompanija Ina oglasila je početak postupka prodaje zaštitarske djelatnosti tvrtke Sinaco, članice grupe Ina, a neobvezujuća pisma namjere za kupnju nove tvrtke u koju će se izdvojiti zaštitarski dio poslovanja zaprimat će do 2. veljače. Kako zaštitarski poslovi općenito ne spadaju u temeljne djelatnosti naftnih industrija, uprava Ine restrukturiranjem Sinaca, odnosno izdvajanjem zaštitarskog dijela poslovanja u posebnu tvrtku te izdvajanjem tog dijela poslovanja iz Ine želi osnažiti tvrtku Sinaco i omogućiti joj da se posve posveti svojoj osnovnoj djelatnosti zaštite od požara, zaštite na radu i zaštite okoliša. Iz Sinaca će u novu tvrtku biti izdvojeno ukupno do 150 radnika, a tijekom cijelog procesa prodaje Ina će surađivati sa sindikatima. Prodaja zaštitarskog dijela poslovanja tvrtke Sinaco u skladu je s našom strategijom. Okretanjem temeljnim djelatnostima Ina može biti učinkovitija, kompetitivnija i produktivnija kako bi postala regionalni lider.

Ina prodaje zaštitarsku djelatnost Sinaca, ponude prima do 2. veljačeNaftna kompanija Ina oglasila je početak postupka prodaje zaštitarske djelatnosti tvrtke Sinaco, članice grupe Ina, a neobvezujuća pisma namjere za kupnju nove tvrtke u koju će se izdvojiti zaštitarski dio poslovanja zaprimat će do 2. veljače.

Kako zaštitarski poslovi općenito ne spadaju u temeljne djelatnosti naftnih industrija, uprava Ine restrukturiranjem Sinaca, odnosno izdvajanjem zaštitarskog dijela poslovanja u posebnu tvrtku te izdvajanjem tog dijela poslovanja iz Ine želi osnažiti tvrtku Sinaco i omogućiti joj da se posve posveti svojoj osnovnoj djelatnosti zaštite od požara, zaštite na radu i zaštite okoliša. Iz Sinaca će u novu tvrtku biti izdvojeno ukupno do 150 radnika, a tijekom cijelog procesa prodaje Ina će surađivati sa sindikatima.

– Prodaja zaštitarskog dijela poslovanja tvrtke Sinaco u skladu je s našom strategijom. Okretanjem temeljnim djelatnostima Ina može biti učinkovitija, kompetitivnija i produktivnija kako bi postala regionalni lider – rekao je Zoltán Áldott, predsjednik uprave Ine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik