Ineks zlatna obala na licitaciji

Bez autora
Mar 18 2010

Hotelsko-turistički kompleks "Ineks Zlatna obala" u crnogorskom primorskom mestu Sutomore biće sutra ponuđen na licitaciji. "Ineks Zlatna obala" pripada beogradskoj firmi Fond Ineks intereksport u restrukturiranju. Taj turstički kompkleks na Jadranskoj obali, koji je nekoliko puta neuspešno nuđen na aukcijskoj prodaji, ima 64 turistička objekta, od čega su 47 bungalovi, ukupne površine 13.892 kvadrata i garažu od 405 kvadratna metara. Zgrade se nalaze na više od 3,5 hektara zemljišta, na kojem su urađene saobraćajnice, parkinzi, pešačke staze. Na licitaciji u Ageciji za privatiazaciju sutra će iz vlasništva Fonda Ineks intereksport biti ponuđena tri prodajna objekta u Beogradu - specijalizovana prodavnica u Sremskoj ulici, poslovna zgrada u Rajićevoj i poslovni prostor na Novom Beogradu u Trećem bulevaru.

Ineks zlatna obala na licitacijiHotelsko-turistički kompleks "Ineks Zlatna obala" u crnogorskom primorskom mestu Sutomore biće sutra ponuđen na licitaciji, najavila je Agencija za privatizaciju Srbije.

"Ineks Zlatna obala" pripada beogradskoj firmi Fond Ineks intereksport u restrukturiranju.

Taj turstički kompkleks na Jadranskoj obali, koji je nekoliko puta neuspešno nuđen na aukcijskoj prodaji, ima 64 turistička objekta, od čega su 47 bungalovi, ukupne površine 13.892 kvadrata i garažu od 405 kvadratna metara.

Zgrade se nalaze na više od 3,5 hektara zemljišta, na kojem su urađene saobraćajnice, parkinzi, pešačke staze.

Na licitaciji u Ageciji za privatiazaciju sutra će iz vlasništva Fonda Ineks intereksport biti ponuđena tri prodajna objekta u Beogradu - specijalizovana prodavnica u Sremskoj ulici, poslovna zgrada u Rajićevoj i poslovni prostor na Novom Beogradu u Trećem bulevaru.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik