"Jugoprevoz" ponovo na prodaju

Bez autora
Nov 22 2010

Agencija za privatizaciju oglasila je, četvrti put, prodaju Autosaobraćajnog preduzeća "Jugoprevoz" iz Jagodine u stečaju, a javno nadmetanje je zakazano za 22. decembar. Početna cena je 104.1 milion dinara, oko 11 miliona niža od prethodnog nadmetanja, koje je organizovano 28. septembra, a nije uspelo jer nije bilo kupaca. Na prodaju su tri objekta u okviru upravne zgrade, ukupne površine 1.500 kvadratnih metara, zgrade drumskog saobraćaja, proizvodno remontna hala sa kotlarnicom, zgrada tehničkog pregleda vozila, portirnica, "žičani magacin", servis, zgrada benzinske pumpe sa nadstrešnicom, trafo-stanica, kanal za vozila, rezervaor za gorivo, rezervaor za otpadno ulje, zalihe i oprema...

Agencija za privatizaciju oglasila je, četvrti put, prodaju Autosaobraćajnog preduzeća "Jugoprevoz" iz Jagodine u stečaju, a javno nadmetanje je zakazano za 22. decembar, izjavio je poverenik stečajnog upravnika Snežana Dimitrijević.

Početna cena je 104.1 milion dinara, oko 11 miliona niža od prethodnog nadmetanja, koje je organizovano 28. septembra, a nije uspelo jer nije bilo kupaca.

Na prodaju su tri objekta u okviru upravne zgrade, ukupne površine 1.500 kvadratnih metara, zgrade drumskog saobraćaja, proizvodno remontna hala sa kotlarnicom, zgrada tehničkog pregleda vozila, portirnica, "žičani magacin", servis, zgrada benzinske pumpe sa nadstrešnicom, trafo-stanica, kanal za vozila, rezervaor za gorivo, rezervaor za otpadno ulje, zalihe i oprema.

Račun "Jugoprevoza" je blokiran od 2004. godine, a dug prema 335 radnika (lični dohoci i penziono osiguranje), koji je trebalo da bude isplaćen do 31. decembra prošle godine, veći je od 300 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik