Koprivničani preuzeli Vilu Verica u Baškoj Vodi

Bez autora
Jan 20 2011

Nakon hotela Milenij, kirževački trgovački div KTC preuzeo je još jedan turistički biser u Baškoj Vodi: aparthotel Vila Verica s 20-ak smještajnih jedinica. Time se obistinjuju najave šefa KTC-a Ivana Katavića o snažnijem širenju te trgovačke tvrtke u turistički i uslužni sektor. Katavić je nakon preuzimanja Milenija najavio da ozbiljno razmišljaju o preuzimanju drugih hotela, benzinskih postaja i restorana na Jadranu i u unutrašnjosti. No trgovina i dalje ostaje KTC-ova glavna djelatnost. Hotel Milenij s četiri zvjezdice u Baškoj Vodi KTC je preuzeo od hercegovačkoga građevinskog poduzetnika Krunoslava Žulja koji ga je odlučio prodati nakon što je dospio u financijske teškoće jer se preinvestirao s izgradnjom stanova. Kako se neslužbeno doznaje, KTC je u pregovorima o kupnji još nekih hotela na srednjem i južnom Jadranu.

Koprivničani preuzeli Vilu Verica u Baškoj VodiNakon hotela Milenij, kirževački trgovački div KTC preuzeo je još jedan turistički biser u Baškoj Vodi: aparthotel Vila Verica s 20-ak smještajnih jedinica.

Time se obistinjuju najave šefa KTC-a Ivana Katavića o snažnijem širenju te trgovačke tvrtke u turistički i uslužni sektor. Katavić je nakon preuzimanja Milenija najavio da ozbiljno razmišljaju o preuzimanju drugih hotela, benzinskih postaja i restorana na Jadranu i u unutrašnjosti. No trgovina, istaknuo je, i dalje ostaje KTC-ova glavna djelatnost.

Hotel Milenij s četiri zvjezdice u Baškoj Vodi KTC je preuzeo od hercegovačkoga građevinskog poduzetnika Krunoslava Žulja koji ga je odlučio prodati nakon što je dospio u financijske teškoće jer se preinvestirao s izgradnjom stanova. Kako se neslužbeno doznaje, KTC je u pregovorima o kupnji još nekih hotela na srednjem i južnom Jadranu.

Križevačka tvrtka među 10 je najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj s prometom od 1,2 milijarde kuna i s pet trgovačkih centara u Vojvodini.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik