Max rent preuzima Celjski sajam

Bez autora
Nov 11 2018

Kompanija Max rent u vlasništvu Bojane Lesnik objavila je namjeru preuzimanja svih dionica Celjskoga sajma. Max rent je trenutno vlasnik 15,31 posto udjela u ovoj kompaniji dok je najveći dioničar vlasnik 24,93 posto dionica. Konkretnu ponudu Max rent će objaviti najkasnije u roku od trideset dana. Celjski sejem je kompanija koja se bavi organizacijom sajamskih događanja, između ostalog i najvećeg obrtničkog sajma u regiji koji sr tradiocionalno održava u rujnu. Međunarodni sajam u Celju je respektabilna sajamska izložba sa oko 1.500 izlagača iz 33 države svijeta, s velikom posjećenošću, te je mjesto kvalitetne prezentacije proizvoda i usluga za obrtnike i poduzetnike koji žele u direktnom kontaktu s potencijalnim kupcima provjeriti kvalitetu svojih proizvoda i usluga, s ciljem izvoza te dolaska do novih poslovnih kontakata za buduće poslove.

Max rent preuzima Celjski sajamKompanija Max rent u vlasništvu Bojane Lesnik objavila je namjeru preuzimanja svih dionica Celjskoga sajma.

Max rent je trenutno vlasnik 15,31 posto udjela u ovoj kompaniji dok je najveći dioničar vlasnik 24,93 posto dionica. Konkretnu ponudu Max rent će objaviti najkasnije u roku od trideset dana.

Celjski sejem je kompanija koja se bavi organizacijom sajamskih događanja, između ostalog i najvećeg obrtničkog sajma u regiji koji sr tradiocionalno održava u rujnu.

Međunarodni sajam u Celju je respektabilna sajamska izložba sa oko 1.500 izlagača iz 33 države svijeta, s velikom posjećenošću (oko 120.000 posjetitelja u 2017. godini iz 40 država svijeta) te je mjesto kvalitetne prezentacije proizvoda i usluga za obrtnike i poduzetnike koji žele u direktnom kontaktu s potencijalnim kupcima provjeriti kvalitetu svojih  proizvoda i usluga, s ciljem izvoza te dolaska do novih poslovnih kontakata za buduće poslove.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik