Mercator zainteresiran za Merkurovu tehniku

Bez autora
Apr 29 2010

Mercator želi kupiti Merkurove trgovine tehničkih uređaja, pri čemu ga više od slovenskih zanimaju one na području država bivše SFRJ, doznaje se iz pouzdanih izvora. Merkur je najveći trgovac tehničkom robom u Sloveniji, a na tom području nije zanemariv ni utjecaj Mercatora koji ostvaruje oko 10 posto prihoda prodajom tehničkih proizvoda. U tehničkom dijelu poslovanja Merkur ima 32 trgovačka centra u Sloveniji, 8 u Hrvatskoj, 2 u Srbiji i po jedan u BiH i Makedoniji. U Merkuru ne komentiraju konkretne pregovore, dok iz Mercatora poručuju kako su još 2006. ocijenili da između Mercatora i Merkura postoje važne poslovne sinergije.

Mercator zainteresiran za Merkurovu tehnikuMercator želi kupiti Merkurove trgovine tehničkih uređaja, pri čemu ga više od slovenskih zanimaju one na području država bivše SFRJ, doznaje se iz pouzdanih izvora.

Merkur je najveći trgovac tehničkom robom u Sloveniji, a na tom području nije zanemariv ni utjecaj Mercatora koji ostvaruje oko 10 posto prihoda prodajom tehničkih proizvoda.

U tehničkom dijelu poslovanja Merkur ima 32 trgovačka centra u Sloveniji, 8 u Hrvatskoj, 2 u Srbiji i po jedan u BiH i Makedoniji. U Merkuru ne komentiraju konkretne pregovore, dok iz Mercatora poručuju kako su još 2006. ocijenili da između Mercatora i Merkura postoje važne poslovne sinergije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik