Neuspjela prodaja

Bez autora
Feb 13 2011

Propao je još jedan pokušaj da se proda imovina Duvankomerca, jer na javno nadmetanje za prodaju poslovnih, i magacinskih prostora, zgrada, zemljišta i kioska nije stigla nijedna ponuda. Ukupna vrijednost nekretnina ponuđenih na prodaju je 1.68 miliona eura, a do 10. februara, kada je istekao rok, nije se pojavio niko zainteresovan. Na prodaju je nuđena poslovna zgrada i zemljište u Podgorici, ukupne površine 860 metara kvadratnih, po početnoj cijeni od 1,1 milion eura, kao i poslovno-magacinski prostor u Herceg Novom od 137 kvadratnih metara za minimum 155 hiljada eura. Na prodaju su takođe bili poslovni i magacinski prostori u Beranama, Cetinju, Nikšiću, Ulcinju i Budvi.

Neuspjela prodajaPropao je još jedan pokušaj da se proda imovina Duvankomerca, jer na javno nadmetanje za prodaju poslovnih, i magacinskih prostora, zgrada, zemljišta i kioska nije stigla nijedna ponuda.

Ukupna vrijednost nekretnina ponuđenih na prodaju je 1.68 miliona eura, a do 10. februara, kada je istekao rok, nije se pojavio niko zainteresovan, saopšteno je agenciji Mina-biznis iz stečajne uprave.

Na prodaju je nuđena poslovna zgrada i zemljište u Podgorici, ukupne površine 860 metara kvadratnih, po početnoj cijeni od 1,1 milion eura, kao i poslovno-magacinski prostor u Herceg Novom od 137 kvadratnih metara za minimum 155 hiljada eura. Na prodaju su takođe bili poslovni i magacinski prostori u Beranama, Cetinju, Nikšiću, Ulcinju i Budvi. Stečajna uprava Duvankomerca je zainteresovanim kupcima ponudila i kioske od eloksiranog aluminijuma, kombinacije mermera i eloksirane bravarije, kao i metalne i plastične, bez rješenja o lokaciji.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imale su kompanije i građani koji uplate depozit od 10 odsto ponuđene cijene i dostave odgovarajuću ponudu. Na prošloj prodaji našli su se zainteresovani za prostore u Kolašinu i i Herceg Novom pa je tada prodata imovina u vrijednosti od 70 hiljada eura. Glavna nekretnina u posjedu Duvankomerca, zgrada i zemljište u Podgorici, nikako da nađu kupca, iako je njena cijena snižavana više puta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik