Odložena prodaja Ineksa

Bez autora
Jul 21 2010

Otvaranje ponuda za kupovinu nepokretnosti i opreme hotelsko - turističkog kompleksa "Ineks Zlatna obala" u Sutomoru, odloženo je za 19. septembar. Poziv zainteresovanim kupcima objavljen je u maju ove godine, poslije nekoliko neuspješnih pokušaja da se proda taj kompleks u vlasništvu beogradskog Ineksa-intereksporta koji je u restrukturiranju. Otvaranje ponuda bilo je zakazano za 30. juli. Početna cijena turističkog kompleksa u Sutomoru je 11,3 miliona eura, a rok za dostavljanje zahtjeva za učešće na nadmetanju je 9. septembar, uz depozit od 2,3 miliona eura. Na prodaju su ponuđena 63 objekta površine oko 9.000 i garaža od 405 kvadrata, a kupac će imati obavezu da u stalni radni odnos preuzme 59 zaposlenih. Holding kompanije Ineks Intereksport je u restrukturiranju od februara 2008. godine, a u njenom sastavu su turistički objekti na Brezovici i u Sutomoru.

Odložena prodaja IneksaOtvaranje ponuda za kupovinu nepokretnosti i opreme hotelsko - turističkog kompleksa "Ineks Zlatna obala" u Sutomoru, odloženo je za 19. septembar, objavila je danas Agencija za privatizaciju Srbije.

Poziv zainteresovanim kupcima objavljen je u maju ove godine, poslije nekoliko neuspješnih pokušaja da se proda taj kompleks u vlasništvu beogradskog Ineksa-intereksporta koji je u restrukturiranju.

Otvaranje ponuda bilo je zakazano za 30. juli.

Početna cijena turističkog kompleksa u Sutomoru je 11,3 miliona eura, a rok za dostavljanje zahtjeva za učešće na nadmetanju je 9. septembar, uz depozit od 2,3 miliona eura.

Na prodaju su ponuđena 63 objekta površine oko 9.000 i garaža od 405 kvadrata, a kupac će imati obavezu da u stalni radni odnos preuzme 59 zaposlenih.

Holding kompanije Ineks Intereksport je u restrukturiranju od februara 2008. godine, a u njenom sastavu su turistički objekti na Brezovici i u Sutomoru.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik