Odžački "Hipol" pred restrukturiranjem

Bez autora
Dec 26 2010

Agencija za privatizaciju objavila je odluku o pokretanju restrukturiranja preduzeća "Hipol" u Odžacima, kako bi se omogućila prodaja njegovog kapitala i imovine. Agencija poziva sve poverioce da svoja potraživanja sa stanjem na dan 31. decembra 2004. godine prijave u roku od 15 dana, ukoliko to već ranije nisu učinili ili otpustili dug.Restrukturiranje se sprovodi statusnim promenama i izmenama u unutrašnjoj organizaciji, otpisom glavnice duga i pripadajućih kamata u celini ili delimično, otpuštanjem duga u celini, ili delimično radi namirenja poverilaca iz sredstava od prodaje preduzeća.

Odžački "Hipol" pred restrukturiranjemAgencija za privatizaciju objavila je odluku o pokretanju restrukturiranja preduzeća "Hipol" u Odžacima, kako bi se omogućila prodaja njegovog kapitala i imovine.

Agencija poziva sve poverioce da svoja potraživanja sa stanjem na dan 31. decembra 2004. godine prijave u roku od 15 dana, ukoliko to već ranije nisu učinili ili otpustili dug.

Restrukturiranje se sprovodi statusnim promenama i izmenama u unutrašnjoj organizaciji, otpisom glavnice duga i pripadajućih kamata u celini ili delimično, otpuštanjem duga u celini, ili delimično radi namirenja poverilaca iz sredstava od prodaje preduzeća.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik