Osam ponuda za Turizem Kras

Bez autora
Mar 17 2010

Za kupnju društva Turizem Kras, koje posjeduje koncesiju za upravljanje Postojnskom jamom, ponudu je predalo osam poduzeća, pretežito slovenskih, među kojima je i Općina Postojna. U KPMG-u, koji vodi prodaju spomenutog društva, pojašnjavaju kako će na temelju pristiglih ponuda sastaviti uži popis onih najzanimljivijih, kojima će otkriti i zaštićenije poslovne podatke. Kod ponuda će u ovom krugu uzimati u obzir samo financijske kriterije, a budu li dvije ponude financijski slične, prevladat će širi javni interes. Podsjetimo, Turizem Kras se prodaje u okviru prisilne nagodbe Istrabenza koji bankama duguje oko 400 milijuna eura.

Osam ponuda za Turizem KrasZa kupnju društva Turizem Kras, koje posjeduje koncesiju za upravljanje Postojnskom jamom, ponudu je predalo osam poduzeća, pretežito slovenskih, među kojima je i Općina Postojna.

U KPMG-u, koji vodi prodaju spomenutog društva, pojašnjavaju kako će na temelju pristiglih ponuda sastaviti uži popis onih najzanimljivijih, kojima će otkriti i zaštićenije poslovne podatke. Kod ponuda će u ovom krugu uzimati u obzir samo financijske kriterije, a budu li dvije ponude financijski slične, prevladat će širi javni interes.

Podsjetimo, Turizem Kras se prodaje u okviru prisilne nagodbe Istrabenza koji bankama duguje oko 400 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik