Otvorena finansijska ponuda za preduzeće "Ravnaja"

Bez autora
Jan 26 2011

Agencija za privatizaciju Republike Srbije saopštila je da je na sednici tenderske komisije koja prati sprovođenje javnog tendera radi prodaje 70,26 posto registrovanog kapitala Društva za proizvodnju građevinskog materijala "Ravnaja" AD, Mali Zvornik – u restrukturiranju, otvorena finansijska ponuda jedinog ponuđača, konzorcijuma "Inter-kop" d.o.o. iz Mišara i "MBA Miljković" d.o.o. iz Beograda. Kako je saopšteno, osnovni elementi ponude su cena od 875.557,62 evra i investicije od 800.000 evra, pri čemu je ponuđač prihvatio minimalne obaveze socijalnog programa. Nakon što finansijski savetnik "Beokoneks" d.o.o. Beograd oceni ovu ponudu, Agencija, a zatim i tenderska komisija odlučivaće o prihvatanju ili odbijanju ove ponude. Rok za ocenu ponude je 30 dana od njenog otvaranja.

Otvorena finansijska ponuda za preduzeće Agencija za privatizaciju Republike Srbije saopštila je da je na sednici tenderske komisije koja prati sprovođenje javnog tendera radi prodaje 70,26 posto registrovanog kapitala Društva za proizvodnju građevinskog materijala "Ravnaja" AD, Mali Zvornik – u restrukturiranju, otvorena finansijska ponuda jedinog ponuđača, konzorcijuma "Inter-kop" d.o.o. iz Mišara i "MBA Miljković" d.o.o. iz Beograda.

Kako je saopšteno, osnovni elementi ponude su cena od 875.557,62 evra i investicije od 800.000 evra, pri čemu je ponuđač prihvatio minimalne obaveze socijalnog programa.

Nakon što finansijski savetnik "Beokoneks" d.o.o. Beograd oceni ovu ponudu, Agencija, a zatim i tenderska komisija odlučivaće o prihvatanju ili odbijanju ove ponude.

Rok za ocenu ponude je 30 dana od njenog otvaranja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik