Ozon kupio Sportsko-rekreacioni centar Vlašić

Bez autora
Jul 13 2010

Preduzeće "Ozon" iz Travnika novi je vlasnik Sportsko-rekreacionog centra "Vlašić". Kupoprodajni ugovor potpisali su juče direktor Agencije za privatizaciju Srednjobosanskog kantona Željko Radoš i direktor preduzeća "Ozon" Enes Konjalić. Privatizacija turističkog centra na Vlašiću traje već dvije godine, a vlasnik stoodstotnog kapitala, procijenjenog na 5,1 milion KM, bila je FBiH. Ponude za Sportsko-rekreacioni centar "Vlašić" dostavili su "Ozon" i Fabrika duhana Sarajevo, a nadležna komisija ponudu "Ozona" proglasila je kvalitetnijom. Detalji iz ugovora o privatizaciji ostali su nepoznati, a najavljeno je da će biti objavljeni za sedam dana.

Ozon kupio Sportsko-rekreacioni centar VlašićPreduzeće "Ozon" iz Travnika novi je vlasnik Sportsko-rekreacionog centra "Vlašić".

Kupoprodajni ugovor potpisali su juče direktor Agencije za privatizaciju Srednjobosanskog kantona Željko Radoš i direktor preduzeća "Ozon" Enes Konjalić.

Privatizacija turističkog centra na Vlašiću traje već dvije godine, a vlasnik stoodstotnog kapitala, procijenjenog na 5,1 milion KM, bila je FBiH. Ponude za Sportsko-rekreacioni centar "Vlašić" dostavili su "Ozon" i Fabrika duhana Sarajevo, a nadležna komisija ponudu "Ozona" proglasila je kvalitetnijom.

Detalji iz ugovora o privatizaciji ostali su nepoznati, a najavljeno je da će biti objavljeni za sedam dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik