Palladio Finanziaria uplatio otkupnu cijenu za Cimos

Bez autora
May 02 2017

Talijanski fond Palladio Finanziaria prošloga tjedna je na poseban račun uplatio otkupnu cijenu za 92 posto udjela u Cimosu. Otkupna cijena u iznosu od 100.000 eura će na računu pričekati skupštinu dioničara, koja bi trebala biti održana sredinom mjeseca, a na kojoj bi državni vlasnici trebali potvrditi posao. Talijanski fond će transakciju provesti preko svoju tvrtke TCH Cogema, a osim kupoprodajne cijene preuzet će i 110 milijuna eura duga i tvrtku odmah dokapitalizirati za najmanje 20 milijuna eura, a vjerovatnije za 35 miliona, a poslije bi ta brojka porasla na 50 milijuna eura, objavila je televizija.

Palladio Finanziaria uplatio otkupnu cijenu za CimosTalijanski fond Palladio Finanziaria prošloga tjedna je na poseban račun uplatio otkupnu cijenu za 92 posto udjela u Cimosu, objavila je televizijska stanica POP TV. 

Otkupna cijena u iznosu od 100.000 eura će na računu pričekati skupštinu dioničara, koja bi trebala biti održana sredinom mjeseca, a na kojoj bi državni vlasnici trebali potvrditi posao. 

Talijanski fond će transakciju provesti preko svoju tvrtke TCH Cogema, a osim kupoprodajne cijene preuzet će i 110 milijuna eura duga i tvrtku odmah dokapitalizirati za najmanje 20 milijuna eura, a vjerovatnije za 35 miliona, a poslije bi ta brojka porasla na 50 milijuna eura, objavila je televizija, prenijelo je ljubljansko Delo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik