Pivovarna Laško: Natječaj za prodaju 100% Dela u utorak

Bez autora
Nov 25 2010

Najveća slovenska novinska kuća “Delo” je danas najavila da će u utorak objaviti međunarodni tender za prodaju 100 posto svojih dionica. Ponude će se primati do kraja siječnja 2011. godine, a prodaja bi trebala biti okončana u travnju, ili najkasnije do početka ljeta. Predsjednik kompanije Jurij Giacomelli se ne slaže sa ocjenama da će interes biti slab, budući da je “Delo” vodeća kompanija u novinskom sektoru Slovenije, sa značajnim tržišnim udjelom. Vlasnik “Dela”, kompanija Pivovarna Laško u listopadu je najavila da će prodati tu novinsku kuću, u okviru strateškog plana da se povuče sa medijskog sektora i fokusira na glavni biznis – proizvodnju i prodaju pića.

Pivovarna Laško: Natječaj za prodaju 100% Dela u utorakNajveća slovenska novinska kuća “Delo” je danas najavila da će u utorak objaviti međunarodni tender za prodaju 100 posto svojih dionica.

Ponude će se primati do kraja siječnja 2011. godine, a prodaja bi trebala biti okončana u travnju, ili najkasnije do početka ljeta, prenijela je slovenska agencija STA.

Predsjednik kompanije Jurij Giacomelli je izjavio da se ne slaže sa ocjenama da će interes biti slab, budući da je “Delo” vodeća kompanija u novinskom sektoru Slovenije, sa značajnim tržišnim udjelom.

Vlasnik “Dela”, kompanija Pivovarna Laško u listopadu je najavila da će prodati tu novinsku kuću, u okviru strateškog plana da se povuče sa medijskog sektora i fokusira na glavni biznis – proizvodnju i prodaju pića.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik