Pivovarna Laško objavila natječaj za prodaju 23,34% Mercatora

Bez autora
Feb 06 2011

Pivovarna Laško danas je zajedno s Pivovarnom Union i Radenskom objavila poziv za javno prikupljanje pismenih obvezujućih ponuda za kupnju 878.840 dionica društva Mercator koje predstavljaju udio od 23,34 posto. Rok za predaju ponuda je 9. ožujka. Nadzorni odbor Pivovarne Laško u ponedjeljak je dao suglasnost upravi da provede javni natječaj za prodaju spomenutog udjela u Mercatoru koji je u vlasništvu društava Grupe Pivovarna Laško. Natječaj je dio plana prezadužene Pivovarne Laško koji predviđa prodaju investicija u Mercatoru, Delu i Fructalu u 2011. U tom će slučaju financijski dug krajem godine iznositi oko 160 milijuna eura.

Pivovarna Laško objavila natječaj za prodaju 23,34% MercatoraPivovarna Laško danas je zajedno s Pivovarnom Union i Radenskom objavila poziv za javno prikupljanje pismenih obvezujućih ponuda za kupnju 878.840 dionica društva Mercator koje predstavljaju udio od 23,34 posto. Rok za predaju ponuda je 9. ožujka.

Nadzorni odbor Pivovarne Laško u ponedjeljak je dao suglasnost upravi da provede javni natječaj za prodaju spomenutog udjela u Mercatoru (LJSE:MELR) koji je u vlasništvu društava Grupe Pivovarna Laško (LJSE:PILR).

Natječaj je dio plana prezadužene Pivovarne Laško koji predviđa prodaju investicija u Mercatoru, Delu i Fructalu u 2011. U tom će slučaju financijski dug krajem godine iznositi oko 160 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik