Pivovarna Laško uskoro prodaje udjel u Delu

Bez autora
Jul 06 2010

Prije nego je ljubljansko Delo uspješno prodalo svoj udio u Večeru, kako je od njega zatražio Ured za zaštitu konkurencije (UVK), započeli su i postupci potrage novog vlasnika Dela. Zbog velike zaduženosti Grupe Pivovarna Laško banke su joj naložile prodaju svega što ne spada u njenu osnovnu djelatnost, pivarstvo. Za savjetnika u tom poslu angažirali su KPMG, koji im je pomogao i kod Večera. Oni žele privući najširi krug interesenata i natječaj će uskoro biti objavljen. Delo će danas UVK-u predati zahtjev za dobivanje suglasnosti za prodaju skoro 80-postotnog udjela u Večeru.

Pivovarna Laško uskoro prodaje udjel u DeluPrije nego je ljubljansko Delo uspješno prodalo svoj udio u Večeru, kako je od njega zatražio Ured za zaštitu konkurencije (UVK), započeli su i postupci potrage novog vlasnika Dela.

Zbog velike zaduženosti Grupe Pivovarna Laško banke su joj naložile prodaju svega što ne spada u njenu osnovnu djelatnost, pivarstvo.

Direktor Pivovarne Laško Dušan Zorko izjavio je kako su za savjetnika u tom poslu angažirali KPMG, koji im je pomogao i kod Večera. Dodao je da žele privući najširi krug interesenata i da će natječaj uskoro biti objavljen. Delo će danas UVK-u predati zahtjev za dobivanje suglasnosti za prodaju skoro 80-postotnog udjela u Večeru, objavio je finance.si.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik