Počinju pregovori PPT inženjeringa i Trust hidrmontaže

Bez autora
Oct 08 2010

Tenderska komisija za prodaju PPT inženjeringa iz Beograda započeće pregovore sa jedinim ponuđačem, ruskom kompanijom Trust hidromontaža. Moskovkska Trust hidromontaža je za 67,1 odsto kapitala firme PPT inženjeringa ponudila 150.000 evra i investicije u vrednosti 98.000 evra, a bezuslovno je prihvatila i minimalne obaveze socijalnog programa. Rok za okončanje pregovora 60 dana od obrazovanja komisije za pregovore. Tender za prodaju PPT Inženjeringa je objavljen u junu ove godine, a ruska kompanija je jedina dostavila ponudu. PPT inženjeging projektuje sisteme u oblasti hidraulike, pneumatike i podmazivanja, a poslovao u sastavu Instituta za hidrauliku i pneumatiku Prve petoletke iz Trstenika. Preduzeće zapošljava 51 radnika u u njegovom vlasništvu je poslovni prostor od oko 900 kvadrata u Beogradu i objekti u Trsteniku od oko 900 kvadrata.

Počinju pregovori PPT inženjeringa i Trust hidrmontažeTenderska komisija za prodaju PPT inženjeringa iz Beograda započeće pregovore sa jedinim ponuđačem, ruskom kompanijom Trust hidromontaža.

Kako je navela Agencija za privatizaciju Srbije, moskovkska Trust hidromontaža je za 67,1 odsto kapitala firme PPT inženjeringa ponudila 150.000 evra i investicije u vrednosti 98.000 evra, a bezuslovno je prihvatila i minimalne obaveze socijalnog programa.

Rok za okončanje pregovora 60 dana od obrazovanja komisije za pregovore.

Tender za prodaju PPT Inženjeringa je objavljen u junu ove godine, a ruska kompanija je jedina dostavila ponudu.

PPT inženjeging projektuje sisteme u oblasti hidraulike, pneumatike i podmazivanja, a poslovao u sastavu Instituta za hidrauliku i pneumatiku Prve petoletke iz Trstenika.

Preduzeće zapošljava 51 radnika u u njegovom vlasništvu je poslovni prostor od oko 900 kvadrata u Beogradu i objekti u Trsteniku od oko 900 kvadrata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik