Ponudu za "Telekom Srbija" jedini dostavio "Telekom Austrija"

Bez autora
Mar 21 2011

Predsednik Radne grupe Vlade Republike Srbije za sprovođenje tendera za prodaju 51 posto akcija kompanije "Telekom Srbija" Vuk Đoković saopštio je danas da je kompanija "Telekom Austrija" jedina dostavila ponudu za učešće na ovom međunarodnom tenderu.Na sednici Radne grupe obavljeno je javno otvaranje prispele ponude i ustanovljeno da je "Telekom Austrija" dostavio ponudu u iznosu od 1,4 milijarde evra, od čega 950 miliona evra za kapital "Telekoma Srbija" i 450 miliona evra za investicije.

Ponudu za Predsednik Radne grupe Vlade Republike Srbije za sprovođenje tendera za prodaju 51 posto akcija kompanije "Telekom Srbija" Vuk Đoković saopštio je danas da je kompanija "Telekom Austrija" jedina dostavila ponudu za učešće na ovom međunarodnom tenderu.

Na sednici Radne grupe obavljeno je javno otvaranje prispele ponude i ustanovljeno da je "Telekom Austrija" dostavio ponudu u iznosu od 1,4 milijarde evra, od čega 950 miliona evra za kapital "Telekoma Srbija" i 450 miliona evra za investicije.

Ponuda "Telekoma Austrija" stigla je u predviđenom roku i u narednih pet dana Radna grupa će doneti konačnu odluku, a 28. marta se izjasniti o valjanosti ponude.

Tender je raspisan 20. oktobra 2010. godine, a rok za dostavljanje obavezujućih ponuda istekao je danas u 14 časova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik